about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دانشجویان آذربایجانی به آموزش فناوری دیجیتال در چین می‌پیوندند و در اردوی تابستانی هوآوی شرکت خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دانش‌آموزان آذربایجانی که در برنامه «بذرهایی برای آینده» هوآوی برنده شده‌اند، در یک اردوی تابستانی در چین شرکت خواهند کرد.

به گزارش وبگاه تخصصی «News.Az» به نقل از «AZERTAC»، آنجلا لین (Angela Lin)، معاون هوآوی در خاورمیانه و آسیای مرکزی، نیز در جلسه‌ای با دانش‌آموزان شرکت کرد.

در مراسم تودیع، سمیر ممدوف (Samir Mammadov)، معاون توسعه دیجیتال و حمل و نقل آذربایجان، گفت که مشارکت جوانان در آموزش فناوری اطلاعات و ارتباطات به آنها کمک می‌کند تا نوآوری‌های صنعتی را بهتر درک کنند و ذهنیت کارآفرینی را در خود پرورش دهند. وی خاطرنشان کرد که بازدید از دفتر مرکزی و مرکز تحقیق و توسعه هوآوی فرصت‌های ارزشمندی را برای تعمیق دانش آنها در فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات فراهم می‌کند.

معاون ممدوف به چندین ابتکار عمل آغاز شده در آذربایجان برای نوسازی بخش دیجیتال اشاره کرد. وی به تصویب اخیر استراتژی هوش مصنوعی برای سال‌های 2025-2028 اشاره کرد که هدف آن ترویج توسعه دیجیتال، پیشرفت هوش مصنوعی و تقویت جایگاه آذربایجان در اکوسیستم جهانی هوش مصنوعی است. وی همچنین عنوان کرد که یک آکادمی هوش مصنوعی برای توسعه استعدادها و مهارت‌ها در این زمینه در حال تأسیس است و پیشنهاد ایجاد یک مرکز آموزشی مشترک در آذربایجان با همکاری هوآوی را داد.

هوآوی پیش از این با آژانس نوآوری و توسعه دیجیتال در چندین پروژه موفق، از جمله فرصت‌های آموزشی برای دانشجویان و متخصصان آذربایجانی در چین و همچنین تأمین مالی پروژه‌ها و استارت‌آپ‌های نوآورانه تحت برنامه «بذرهایی برای آینده»، همکاری داشته است.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد