about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مدیر خانه نوآوری و فناوری ایران، اظهار کرد: ۵۰ شرکت از کشورهای روسیه، چین، عراق، افغانستان، لبنان، هند، پاکستان، یمن و گامبیا در نمایشگاه حضور یافته و بازدید خواهند داشت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، محمد مهدی آقارفیعی، مدیر خانه نوآوری و فناوری ایران پیرامون دعوت مهمانان خارجی به نمایشگاه الکامپ، اظهار کرد: حدود 250 شرکت خارجی را شناسایی و جذب کرده‌ایم که از این تعداد 140 شرکت خارجی درخواست حضور به عنوان هیات تجاری داشتند که از میان این 140 شرکت، 50 شرکت مورد تایید قرار گرفته‌اند.

وی، ادامه داد: کشورهایی از جمله روسیه، چین، عراق، افغانستان، لبنان، هند، پاکستان، یمن و گامبیا در نمایشگاه الکامپ سال جاری حضور و بازدید خواهند داشت.

مدیر خانه نوآوری و فناوری ایران، خاطرنشان کرد: هدف از دعوت شرکت‌های خارجی به نمایشگاه الکامپ امسال، برقراری ارتباط شرکت‌های ایرانی با مارکت‌های خارج از ایران است تا از این طریق خدمات، محصولات و فناوری های خود را در حوزه‌های مختلف مرتبط با نمایشگاه عرضه کنند تا انشالله به عقد قرارداد منجر شود.

وی، عنوان کرد: مجموعه آی‌هیت با استفاده از ظرفیت‌های سفارت‌خانه‌های ایران در خارج از ایران، دفترهای خارجی آی‌هیت، شبکه سراسری آی‌هیت (متشکل از افراد خارجی بازدید کننده از آی‌هیت و سایر بازرگانان)، سازمان همکاری‌های بین‌المللی معاونت علمی و فناوری، ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و وزارت امورخارجه موفق جذب این مهمانان شده است.

مدیر خانه نوآوری و فناوری ایران، اشاره کرد: در خصوص جلسات B2B، درحال حاضر شرکت‌های ایرانی در حال ثبت‌نام و رزرو زمان مناسب جلسه هستند. در این دوره از نمایشگاه الکامپ همانند دوره پیش، با استفاده از پلتفرم آنلاین، پروفایل شرکت‌های ایرانی و خارجی به نمایش درآمده و دوطرف می‌توانند شرکت‌های مدنظر خود را انتخاب کنند. طبق برنامه ریزی انجام شده در نظر می باشد حداقل ۳۰۰ جلسه تناظریابی میان میهمانان خارجی و شرکتهای ایرانی تنظیم گردد.

آقارفیعی، عنوان کرد: از حامیان اصلی بخش بین الملل نمایشگاه الکامپ، سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ی بین‌المللی معاونت علمی ریاست جمهوری، ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی ریاست جمهوری و مجری نمایشگاه الکامپ را برشمرد.

وی در پایان اشاره کرد: مبتنی بر توافق انجام شده از تمام ظرفیت خانه نواوری ایران برای میزبانی از میهمانان خارجی و برگزاری جلسات بی تو بی در محل خانه و پذیرایی از میهمانان استفاده خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.