about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

حذف پایگاه داده شرکت اسرائیلی MIRTEC

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری پایگاه داده شرکت اسرائیلی «MIRTEC» در فلسطین اشغالی را حذف کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک گروه هکری طرفدار مقاومت، حمله سایبری علیه یک کارخانه تولید آلیاژهای ویژه در سرزمین‌های اشغالی فلسطین انجام داد و زیرساخت‌های آن را فلج کرد. جدیدترین حمله سایبری توسط جبهه پشتیبانی سایبری (Cyber Isnaad Front) کارخانه «MIRTEC» در فلسطین اشغالی را هدف قرار داد.

این گروه پیش از این هشدار داده بود که سیستم‌های هر سازمان یا شرکتی را که با رژیم صهیونیستی همکاری می‌کند، هک خواهد کرد.

شرکت MIRTEC که در تولید و ریخته‌گری آلیاژهای ویژه برای استفاده در صنایع حساس تخصص دارد، بیش از 50 دارنده حق امتیاز در سراسر ایالات متحده و سرزمین‌های اشغالی دارد. این شرکت همچنین مستقیماً با ارتش رژیم صهیونیستی همکاری می‌کند.

طبق گزارش‌ها، حمله سایبری اخیر، این تأسیسات را هم از نظر قابلیت‌های فناوری و هم در تولید آلیاژهای ویژه، سال‌ها به عقب انداخته است.

جبهه پشتیبانی سایبری اعلام کرد که اسنادی را به دست آورده که جزئیات قراردادها و همکاری‌های بین MIRTEC و نهادهایی مانند مراکز تحقیقات هسته‌ای، سیستم‌های دفاعی پیشرفته رافائل (Rafael)، سیستم‌های البیت و وزارت دفاع و وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد.

بنا بر گزارش‌ها، نهادهای اسرائیلی نگرانی خود را در مورد فعالیت‌های این گروه هکری ابراز و تحقیقات گسترده‌ای را آغاز کرده‌اند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد