about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت مخابراتی بریتانیایی کُلت اعلام کرد که قطعی‌ها به دلیل حادثه سایبری بوده، اما تأثیری بر زیرساخت‌های مشتریان نداشته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت فناوری و مخابرات خدمات فناوری کُلت (Colt) مستقر در لندن، اعلام کرد که هنوز در حال بهبودی از حمله سایبری اوایل این هفته است و انتظار می‌رود اطلاعات بیشتری را در آخر هفته منتشر کند.

پس از یک سری به‌روزرسانی‌های اولیه در مورد مشکلات فنی، این شرکت چندملیتی تأیید کرد که سرویس‌هایی مانند کُلت آنلاین و پلتفرم «Voice API» به دلیل حادثه سایبری در یک سیستم داخلی از دسترس خارج شده‌اند.

کُلت ماهیت این حادثه را شرح نداد، اما ادعا کرد که بر زیرساخت‌های مشتریان تأثیری نداشته است. این شرکت که متعلق به فیدلیتی اینوستمنت است، مجموعه‌ای از خطوط تجاری از جمله شبکه‌های فیبر، خدمات ابری و مرکز داده، تماس صوتی و ابزارهای امنیتی دارد.

شرکت بریتانیایی اظهار داشت:

«ما توانایی نظارت بر شبکه‌های مشتریان خود را داریم و همچنان به مدیریت کارآمد حوادث شبکه ادامه می‌دهیم، اما به روشی دستی‌تر از حالت عادی کار می‌کنیم. ما سخت تلاش می‌کنیم تا قابلیت نظارت خودکار خود را به طور کامل بازیابی کنیم.»

کُلت از مشتریان خواست تا از طریق ایمیل یا تلفن با آن تماس بگیرند،؛ شرکت توضیح داد:

«لطفاً توجه داشته باشید که زمان پاسخگویی ما ممکن است کمی کندتر از حد معمول باشد، اما ما تمام تلاش خود را برای پشتیبانی از شما انجام می‌دهیم.»

شرکت‌های مخابراتی در فرانسه، لوکزامبورگ، آفریقای جنوبی و غرب میانه ایالات متحده در ماه‌های اخیر حملات سایبری را گزارش کرده‌اند. ترکیب زیرساخت‌های حیاتی و داده‌های ارزشمند مشتریان در این صنعت، آن را به هدفی برای طیف وسیعی از گروه‌های تهدید، از جمله باندهای باج‌افزار، تبدیل کرده است.

فراتر از جرایم سایبری، شرکت‌های مخابراتی غربی در مورد فعالیت‌های عملیات‌های دولتی مانند گروه مرتبط با چین به نام «Salt Typhoon» در حالت آماده‌باش هستند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد