about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت مایکروسافت در گزارشی تحلیلی به نقش ایران در بعد سایبری نبرد طوفان الاقصی اشاره کرد.

 مرکز تحلیل تهدیدات مایکروسافت در این گزارش به بررسی نوع حملات ،گروه های سایبری وابسته به ایران و متحدانش و استفاده از تمام ظرفیت های سایبری در این عملیات ها اشاره کرد و نوشت ایران از زمان آغاز جنگ طوفان الاقصی ، حملات سایبری به رژیم صهیونیستی را در حمایت از غزه افزایش قابل توجهی داده و دامنه این جنگ را به تمام جهان کشانده است.

به ادعای گزارش مایکروسافت گروه های سایبری و هکرهای تحت حمایت ایران از روش ها و فناوری های جدید از جمله هوش مصنوعی نیز در این جنگ استفاده کردند.

مایکروسافت بیان کرد:

«عملیات سایبری گروه‌های منتسب به ایران متمرکزتر، اصلاح‌شده‌تر و جسورانه‌تر شده‌ ولذا توانایی این گروه‌ها برای ضربه زدن به زیرساخت‌های مهم آمریکا و نهادهای حامی اسرائیل بهبود قابل توجهی یافته است».

مایکروسافت می‌گوند، گروه‌های مرتبط با ایران تا ماه نوامبر، دامنه عملیاتی خود را برای انجام حملات علیه کشورها و نهادهایی که گمان می‌رود به اسرائیل کمک می‌کنند گسترش دادند و به اهدافی پرداختند که حمله به آن‌ها "حمایت سیاسی، نظامی یا اقتصادی بین‌المللی از عملیات اسرائیل در غزه را تضعیف می‌کنند.

 در گزارش مایکروسافت اینگونه عنوان شده است که به نظر می رسد  ایران به پیشروی های سایبری و گذشتن از خطوط قرمز ادامه خواهد داد، همانطور که با حمله سایبری به بیمارستان اسرائیل و سیستم های پی ال سی تصفیه اداره آب شهری آلیکوییپا در ایالت پنسیلوانیا در اواخر نوامبر این موضوع را نشان داد.

به گفته پژوهشگران مایکروسافت، حملات گروه‌های سایبری منتسب به ایران به سامانه‌های کنترل آب در ایالات متحده آمریکا، در عین فرصت‌طلبانه بودن، ترفندی زیرکانه برای "ارزیابی و آزمون" واشنگتن بود، چرا که با این ادعا که تجهیزات ساخت اسرائیل است، مورد هدف حمله قرار گرفته است.

این شرکت فناوری آمریکایی در این مقاله نوشت، در ابتدا یکی از شیوه های عملیات نفوذ ایران ادعاهای گمراه کننده ای بود که در رسانه های دولتی ایران مطرح شد،  برای مثال خبرگزاری تسنیم در خبری مدعی شد گروهی به نام انتقام جویان سایبری همزمان با حملات حماس حملاتی سایبری را علیه نیروگاه برق نوگا در اسرائیل انجام داد، در صورتی که گروه انتقام جویان سایبری مدعی شده بود که عصر روز قبل یعنی 6 اکتبر و قبل از حملات حماس در هفت اکتبر به تاسیسات برق حمله کرده است! که از نظر مایکروسافت شواهد ومستندات این گروه هکری در باره آن حمله  قابل قبول نبوده است.

در جای دیگر یکی از گروه های سایبری به نام تیم ملک که وابسته به وزارت اطلاعات ایران عنوان شده است، اطلاعات شخصی یک دانشگاه اسرائیلی را در هشت اکتبر  افشا نمود.

مایکروسافت در ابتدای این گزارش می کوشد تا بیان کند ایران از زمان وقوع جنگ آگاه نبوده است اما همزمان با حمله حماس از این فرصت برای ضربه زدن به اهداف مورد نظر استفاده حداکثری را برده است و در سایه آتش بزرگ این جنگ بسیار هوشمندانه نقاطی را مورد حمله قرار داده است که در گذشته تا این حد پیش نرفته بود.

منبع:

تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.