about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

چند رسانه خبری مستقل در ترکیه با خطر احتمالی تعطیلی روبرو هستند زیرا تغییرات الگوریتم های گوگل به کاهش ترافیک خوانندگان آنها منجر شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , به نقل از رویترز، این رسانه ها در بیانیه ای مشترک اعلام کردند تغییرات الگوریتم گوگل از اواخر ژانویه به از بین رفتن بخش اعظم ترافیک خوانندگان وب سایت هایشان که قبلاً از طریق ابزارهای «دیسکاور» و «اخبار» گوگل هدایت می‌شد، نابود کرده و به امور مالی آنها آسیب زده است.

همچنین رسانه های مستقل ترکی ازجمله T۲۴، مدیااسکوپ، دیکن و بیرگون اعلام کرده اند تغییرات گوگل دسترسی عموم مردم به اخبارشان را مسدود کرده و آنها اقدام قانونی در این باره انجام می دهند.

در بخشی از بیانیه آنها آمده است: ما به عنوان رسانه های مستقل در ترکیه از حقوق شرکتی مان، شغل کارمندان مان و پشتیبانی از خوانندگان مان که توسط اقدامات گوگل در پلتفرم ها سرقت شده، دفاع می کنیم.

آنها همچنین اعلام کردند به سازمان های محلی و بین المللی و به خصوص رگولاتور رقابت ترکیه مراجعه می کنند.

به گفته یکی از سخنگویان گوگل که خواسته ناشناس بماند، این تغییرات وب سایت های خاص را هدف نمی گیرد وهمچنین آنها طوری طراحی شده اند تا قابلیت جستجوی گوگل را در کل بهبود بخشند.

رسانه های مستقل در ترکیه به شدت به درآمد حاصل از گوگل متکی هستند زیرا شرکت های خصوصی تمایلی به تبلیغ در رسانه های مستقل ندارند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
حمله
1405/07/19 - 11:42- جرم سایبری

حمله سایبری به دو کلیسای بزرگ کره جنوبی

دو کلیسای بزرگ پروتستان در کره جنوبی، در حال بررسی حملات سایبری هستند که ممکن است اطلاعات حساس صدها هزار نفر از اعضای آن‌ها را افشا کرده باشد.

حمله
1405/07/19 - 11:37- جرم سایبری

حمله هکرها به دو وب‌سایت روسی بلین‌بِری و سوشی‌وِسلا

هکرها فعالیت وب‌سایت‌های بلین‌بِری و سوشی‌وِسلا در ولگوگراد، شهری در روسیه، را مختل کردند.

هشدار
1405/07/19 - 11:33- جرم سایبری

هشدار اف‌بی‌آی درباره نفوذ به بیش از ۸۶ هزار فایروال فورتینت

اداره تحقیقات فدرال آمریکا و سرویس مخفی این کشور هشدار داده‌اند که بیش از ۸۶ هزار فایروال فورتینت فورتیتی‌گیت و درگاه شبکه خصوصی مجازی (VPN) متصل به اینترنت، در جریان کارزاری سایبری با نام فورت‌بِلید (FortiBleed) به خطر افتاده‌اند.