about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

چند رسانه خبری مستقل در ترکیه با خطر احتمالی تعطیلی روبرو هستند زیرا تغییرات الگوریتم های گوگل به کاهش ترافیک خوانندگان آنها منجر شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , به نقل از رویترز، این رسانه ها در بیانیه ای مشترک اعلام کردند تغییرات الگوریتم گوگل از اواخر ژانویه به از بین رفتن بخش اعظم ترافیک خوانندگان وب سایت هایشان که قبلاً از طریق ابزارهای «دیسکاور» و «اخبار» گوگل هدایت می‌شد، نابود کرده و به امور مالی آنها آسیب زده است.

همچنین رسانه های مستقل ترکی ازجمله T۲۴، مدیااسکوپ، دیکن و بیرگون اعلام کرده اند تغییرات گوگل دسترسی عموم مردم به اخبارشان را مسدود کرده و آنها اقدام قانونی در این باره انجام می دهند.

در بخشی از بیانیه آنها آمده است: ما به عنوان رسانه های مستقل در ترکیه از حقوق شرکتی مان، شغل کارمندان مان و پشتیبانی از خوانندگان مان که توسط اقدامات گوگل در پلتفرم ها سرقت شده، دفاع می کنیم.

آنها همچنین اعلام کردند به سازمان های محلی و بین المللی و به خصوص رگولاتور رقابت ترکیه مراجعه می کنند.

به گفته یکی از سخنگویان گوگل که خواسته ناشناس بماند، این تغییرات وب سایت های خاص را هدف نمی گیرد وهمچنین آنها طوری طراحی شده اند تا قابلیت جستجوی گوگل را در کل بهبود بخشند.

رسانه های مستقل در ترکیه به شدت به درآمد حاصل از گوگل متکی هستند زیرا شرکت های خصوصی تمایلی به تبلیغ در رسانه های مستقل ندارند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.