about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

Google I/O 2017؛ نسل دوم تراشه‌های تنسور


به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ گوگل در اجلاس سال گذشته‌ی خود نسل اول تراشه‌های «واحد پردازش تنسور» (TPU1) را با هدف تقویت یادگیری ماشینی و رقابت با انویدیا و اینتل معرفی کرد. این شرکت در زمان برگزاری اجلاس گوگل آی/اُ 2017 (Google I/O 2017) از نسل دوم تنسور رونمایی کرد.
گوگل اعلام کرد هدف از تولید تراشه‌های تنسور بهبود سرعت یادگیری ماشینی است و این تراشه از توانایی پردازشی بیشتری نسبت به پردازنده‌های مرکزی و گرافیکی بهره می‌برد. بر اساس ادعای مقامات این شرکت توان محاسباتی هر یک از تراشه‌های تسنور به تنهایی برابر با 180 ترافلاپ2 (Teraflops) است. از طرفی گوگل موفق شده است با ترکیب 64 عدد از این تراشه یک رَک به نام تی.پی.یو پاد (TPU Pod) با قدرت 11.5 پتافلاپ3 (Petaflops) ایجاد بکند.
نسل اول تنسور تنها امکان استدلال را داشت؛ اما نسل دوم آن قابلیت آموزش مدل‌های یادگیری ماشینی را نیز دارد. در نتیجه کاربر خواهد توانست با کمک این تراشه به تولید الگوریتم یادگیری ماشینی مورد نیاز خود بپردازد. به عنوان مثال می‌توان مدلی را برای شناسایی درخت، خودرو یا گربه‌ی موجود در تصاویر آموزش داد. از طرفی استدلال در یادگیری ماشینی به معنی احتمال آماری نتیجه‌گیری صحیح دستگاه است. برای نمونه مدل آموزش‌دیده می‌تواند با دقت 85 درصد تشخیص دهد شی‌ء درون تصویر یک درخت است نه یک کلم بروکلی.
گوگل با انتشار یک بیانه در مورد سرعت نسل جدید تراشه‌های خود توضیح داد: «مدل ترجمه‌ی جدید ما با استفاده از 32 عدد از بهترین پردازنده‌های گرافیکی جهان، به یک روز زمان برای آموزش نیاز دارد؛ اما با استفاده از یک هشتم تی.پی.یو پاد تنسور تمرین دهی مدل‌ها تنها یک بعد از ظهر به طول می‌انجامد.»


مقامات شرکت یاد شده اشاره کردند با هدف کاهش موانع ورود به فناوری یادگیری ماشینی دسترسی به تراشه‌های تنسور از طریق خدمات ابری گوگل فراهم شده است. همچنین کاربرانی که ساخت مدل‌های خود را روی پردازنده‌های مرکزی اینتل و پردازنده‌های گرافیک انویدیا مانند اسکای‌لیک اینتل (Skylake) یا ولتا (Nvidia’s Volta)، شروع کرده‌اند، می‌توانند آن‌ها را برای انجام پردازش نهایی به تنسور منتقل کنند.
همچنین اعلام شد دسترسی به برنامه‌ی «بستر تحقیقات ابری تنسور» (TensorFlow Research Cloud) رایگان است. این بستر شامل 1000 تراشه‌ی تنسور برای آموزش الگوریتم‌های یادگیری ماشینی توسط محققان می‌شود.
از تنسورفلو برای آموزش و توسعه‌ی هوش مصنوعی آلفاگو (AlphaGo) که موفق به شکست قهرمان ‌بازی گو شده بود، استفاده شد. همچنین پردازش جستجوهای کاربران در موتور پویش‌گر گوگل توسط این تراشه انجام می‌گیرد. از دیگر موارد کاربردی این سخت‌افزار می‌توان به گوگل ترنسلیت، گوگل فوتوز و دیگر نرم‌افزارهای این شرکت که به هوش مصنوعی وابسته هستند اشاره کرد. به علاوه موتور آموزش یادگیری ماشینی تنسورفلو (TensorFlow) از این محصول استفاده می‌کند.

___________________________________

1- Tensor Processing Unit
2- فلاپس واحد اندازه‌گیری سرعت پردازش داده‌ها توسط رایانه است. هر ترافلاپس معادل یک تریلیون (یا ۱۰ به توان ۱۲) عملیات ممیز شناور بر واحد ثانیه است.
 3- هر ترافلاپس معادل ۱۰ به توان 15 عملیات ممیز شناور بر واحد ثانیه است.

 

 

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/15 - 11:28- آسیا

راه‌اندازی پوشش بیمه جدید توسط ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری

ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری موسوم به «MyRepublic» از راه‌اندازی پوشش بیمه‌ای برای علاقه‌مندان و گیمرها خبر داد.

مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.