about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یک محقق ایرانی پس از شناسایی حفره امنیتی خطرناکی در شبکه اجتماعی فیس‌بوک جایزه صدهزار دلاری (حدود ۸ میلیارد تومان) از این شرکت دریافت کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، یک محقق ایرانی حفره امنیتی مهمی را بر روی سرورهای فیس بوک شناسایی کرد که به مهاجمان امکان می داد تا به داده‌های ذخیره شده بر روی آنها دسترسی پیدا کنند.

او در مهر امسال و زمانی که در حال بررسی سکوی تبلیغاتی فیس بوک بود، موفق به شناسایی حفره یادشده در سکوی تبلیغاتی این شبکه اجتماعی شد.

او از همین طریق بدون نیاز به هیچ واسط کاربری توانست به سرور فیس بوک نفوذ کرده و آن را تحت کنترل بگیرد.

این محقق ایرانی که بن صادقی پور نام دارد، در سال 2020 هم توانسته بود با همکاری یک گروه پژوهشگر 55 حفره امنیتی را در نرم افزارهای شرکت اپل شناسایی کرده و از این شرکت جایزه دریافت کند.

رفع آسیب‌پذیری یادشده در سرورهای شرکت فیس‌بوک توسط این محقق ایرانی تنها یک ساعت وقت گرفت. سرور یادشده که میزبان تبلیغات فیس بوک بود از یک نسخه قدیمی مرورگر کروم استفاده می کرد و با به روزکردن مرورگر یادشده این نقص برطرف شد.

صادقی پور این آسیب‌پذیری فیس‌بوک را با همکاری با محقق مستقل الکس چپمن شناسایی کرد. صادقی پور همچنین هشدار داد: سکوهای تبلیغاتی مشابهی که شرکت‌های دیگر از آنها استفاده می‌کنند و وی در حال تحلیل آن‌ها بوده است، در برابر حفره‌های مشابه آسیب‌پذیر هستند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد