about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شرکت داروسازی ریجنرون قصد دارد شرکت آسیب‌دیده‌ی 23 اند می را در قالب یک معامله ۲۵۶ میلیون دلاری خریداری کند؛ معامله‌ای که با وجود تعهد ریجنرون به رعایت سیاست‌های فعلی حفظ حریم خصوصی، نگرانی‌هایی را درباره امنیت اطلاعات برانگیخته است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، بر اساس بیانیه مطبوعاتی شرکت، ریجنرون (Regeneron) قصد دارد بخش خدمات سلامت جامع و تحقیقاتی 23 اند می (23andMe)، خدمات ژنوم شخصی، بیوبانک (پایگاه داده زیستی) و دارایی‌های مرتبط را خریداری کند.

شرکت 23 اند می که زمانی یکی از موفق‌ترین نمونه‌های سیلیکون ولی بود، در سال‌های اخیر با بحران مالی مواجه شد و در ماه مارس اعلام ورشکستگی کرد؛ مسئله‌ای که نگرانی‌هایی را درباره سرنوشت اطلاعات ژنتیکی میلیون‌ها مصرف‌کننده که داوطلبانه به این شرکت سپرده بودند، ایجاد کرد.

طبق مفاد این قرارداد، 23 اند می همچنان خدمات آزمایش ژنتیکی برای مصرف‌کنندگانی که مایل به ارسال اطلاعات ژنتیکی خود هستند، ارائه خواهد داد.

این قرارداد قرار است در سه‌ماهه سوم سال جاری نهایی شود.

23 اند می در بیانیه‌ای اعلام کرد که یک ناظر ویژه برای حفظ حریم خصوصی توسط دادگاه منصوب خواهد شد تا این معامله و اثرات آن بر حریم خصوصی مصرف‌کنندگان را بررسی کند.

در هفته‌های اخیر، فعالان حوزه حریم خصوصی، قانون‌گذاران و کمیسیون تجارت فدرال آمریکا (FTC) نگرانی‌هایی را مطرح کرده‌اند مبنی بر اینکه ممکن است خریدار به سیاست‌های فعلی حریم خصوصی 23 اند می پایبند نباشد.

این سیاست‌ها به‌طور مشخص اشتراک‌گذاری اطلاعات ژنتیکی با شرکت‌های بیمه، کارفرمایان، پایگاه‌های داده عمومی یا نهادهای مجری قانون را بدون حکم دادگاه، دستور جستجو یا احضاریه ممنوع می‌کند.

سیاست فعلی همچنین به مصرف‌کنندگان اجازه می‌دهد که هر زمان خواستند، داده‌های ژنتیکی خود را حذف کنند.

سوزان برنشتاین، مشاور مرکز اطلاعات الکترونیکی حریم خصوصی (EPIC)، در این باره بیان کرد:

در نبود یک قانون فدرال قوی برای حفاظت از اطلاعات مصرف‌کنندگان، حتی با وجود ادعای ریجنرون مبنی بر اولویت دادن به حریم خصوصی و امنیت داده‌های ژنتیکی، مصرف‌کنندگان همچنان نگران داده‌های فوق‌العاده حساس خود هستند. مصرف‌کنندگان 23 اند می هیچ‌گاه تصور نمی‌کردند یا به‌طور آگاهانه رضایت نداده بودند که داده‌های ژنتیکی‌شان به فروش برسد یا در زمینه‌هایی فراتر از اهداف اصلی یعنی کشف تبار خانوادگی یا نسب‌شناسی استفاده شود.

آریس باراس، معاون ارشد شرکت ریجنرون در بیانیه‌ای اظهار کرد که شرکت متعهد به محافظت از مشتریان 23 اند می است.

او عنوان کرد:

ما به مشتریان 23 اند می اطمینان می‌دهیم که متعهد به محافظت از پایگاه داده این شرکت با بالاترین استانداردهای حریم خصوصی، امنیت و نظارت اخلاقی هستیم و برای استفاده حداکثری از پتانسیل آن در راستای بهبود سلامت انسان تلاش خواهیم کرد.

شرکت 23 اند می نیز اعلام کرد:

از تمامی خریداران بالقوه خواسته شده بود که به‌طور قطعی متعهد شوند به سیاست‌های حفظ حریم خصوصی شرکت و قوانین مرتبط پایبند باشند.

گزارش ناظر حریم خصوصی قرار است تا تاریخ ۱۰ ژوئن به دادگاه ورشکستگی ارائه شود.

پس از اعلام ورشکستگی 23 اند می، دادستان کل ایالت کالیفرنیا، راب بونتا، به مصرف‌کنندگان هشدار داد که اطلاعات ژنتیکی خود را از پایگاه‌های داده این شرکت پاک کنند و درخواست حذف نمونه‌های فیزیکی ژنتیکی خود را بدهند.

در هفته‌های پس از این هشدار و پوشش رسانه‌ای گسترده آن، تعداد درخواست‌های حذف اطلاعات از سوی مصرف‌کنندگان به‌طور چشمگیری افزایش یافت.

در ماه مارس، رئیس کمیسیون تجارت فدرال، اندرو فرگوسن، به نهادهای نظارتی هشدار داد که هر خریدار آینده‌ شرکت 23 اند می باید به سیاست‌های فعلی حفظ حریم خصوصی این شرکت پایبند باشد و مجاز به تغییر آن‌ها به‌صورت بازگشتی پس از خرید نخواهد بود.

 

منبع:

تازه ترین ها
اس‌کی
1405/07/23 - 10:59- آمریکا

اس‌کی هاینیکس برای احداث کارخانه جدید در آمریکا شرط گذاشت

اس‌کی هاینیکس احداث کارخانه جدید در آمریکا را به افزایش صادرات تجهیزات تراشه‌سازی آمریکا به چین مشروط کرد.

هک
1405/07/23 - 10:57- جرم سایبری

هک پالایشگاه نفت روسیه توسط هکرهای قزاقستانی

محققان اعلام کردند که هکرهای مرتبط با قزاقستان پالایشگاه نفت روسیه را هدف قرار دادند و به شبکه دولتی شهری روسیه نفوذ کردند.

اختلال
1405/07/23 - 10:43- تروریسم سایبری

اختلال سایبری در بزرگ‌ترین واردکننده خودرو در اراضی اشغالی

وقوع یک حادثه سایبری موجب اختلال در فعالیت‌های کول‌موبیل، بزرگ‌ترین واردکننده خودرو در سرزمین‌های اشغالی، شده است.