about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

کارشناسان معتقدند که رمز عبور ضعیف منجر به فروپاشی شرکت حمل و نقل ۱۵۸ ساله بریتانیایی کی‌ان‌پی شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اعتقاد بر این است که یک رمز عبور ضعیف به هکرها اجازه داده تا کی‌ان‌پی (KNP)، یک شرکت حمل و نقل ۱۵۸ ساله در نورث‌همپتون‌شایر، را فلج کنند و منجر به تعطیلی آن و از دست رفتن ۷۰۰ شغل شود.

این حمله باج‌افزاری که توسط گروه سایبری آکیرا (Akira) انجام شد، داده‌های شرکت را رمزگذاری و سیستم‌های آن را قفل و درخواست باج ۵ میلیون پوندی کرد، مبلغی که شرکت قادر به پرداخت آن نبود.

کی‌ان‌پی که ۵۰۰ کامیون را تحت نام تجاری «Knights of Old» اداره می‌کرد، بیمه داشت و ادعا می‌کرد که استانداردهای امنیت سایبری صنعت را رعایت می‌کند. با این حال، هنگامی که هکرها به سیستم‌های آن نفوذ کردند، تمام داده‌های حیاتی از بین رفت.

پل ابوت (Paul Abbott)، مدیر کی‌ان‌پی، با اشاره به کارمندی که گمان می‌رود رمز عبور لو رفته‌اش باعث این نفوذ شده، گفت:

«می‌خواهید بدانید که آیا شما مسئول بوده‌اید؟»

مرکز ملی امنیت سایبری (NCSC) بریتانیا هشدار داد که حملات باج‌افزاری در حال افزایش است و سال گذشته 19 هزار کسب‌وکار بریتانیایی هدف قرار گرفته‌اند. کارشناسان صنعت معتقدند که درخواست باج اکنون به طور متوسط ۴ میلیون پوند است و حدود یک سوم شرکت‌ها این مبلغ را پرداخت می‌کنند. مقامات بریتانیایی بر لزوم اقدامات بهتر امنیت سایبری برای جلوگیری از فجایع مشابه تأکید کردند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد