about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بر اساس نخستین بیانیه طالبان پس از اختلالات گسترده‌ در خدمات اینترنت و تلفن همراه در سرتاسر افغانستان، ممنوعیت سراسری اینترنت در افغانستان توسط طالبان رد شد و دلیل را فرسودگی کابل‌های فیبرنوری قدیمی دانسته که در حال تعویض هستند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، نت‌بلاکس که وضعیت ترافیک اینترنت در جهان را گزارش می‌دهد، اعلام کرد که در ۳۰ سپتامبر اختلالات گسترده‌ای در خدمات اینترنت و تلفن همراه در سرتاسر افغانستان مشاهده شده است و اتصال به اینترنت به حدود یک درصد سطح عادی کاهش یافته است.

با قطع کامل اینترنت فیبرنوری و دیگر شبکه‌های ارائه‌دهنده اینترنت وای‌فای در افغانستان از بعدازظهر دوشنبه هفتم مهرماه، محدودیت کامل در دسترسی مردم این کشور به اینترنت اعمال شد.

بر اساس دستور رهبر طالبان، در کنار قطع کامل اینترنت ثابت، سرعت اینترنت همراه شبکه‌های مخابراتی هم باید از ۴جی و ۳جی به نسل‌های پایه کاهش یابد.

اکنون طالبان در اولین بیانیه عمومی خود اعلام کرده که این اختلالات و قطعی ها در اثر فرسودگی کابل‌های فیبر نوری قدیمی فرسوده رخ داده و در حال تعویض هستند.

این اعلامیه اولین بیانیه عمومی طالبان در مورد قطعی ارتباطات بود که بانکداری، تجارت و هوانوردی را مختل کرده است.

ماه گذشته چندین استان قطعی اینترنت را به دلیل فرمان هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان، برای مبارزه با فساد تایید کردند.

مقامات طالبان در بیانیه‌ای سه خطی که در یک گروه چت واتس‌اپ با روزنامه‌نگاران پاکستانی به اشتراک گذاشته شد، گفتند: «هیچ چیز مانند شایعاتی که مبنی بر اعمال ممنوعیت اینترنت توسط ما منتشر می‌شود، نیست.»

در این بیانیه که در پلتفرم رسانه اجتماعی ایکس نیز منتشر شده است، به نقل از ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی ارشد طالبان، آمده است که اختلالات مداوم سراسری نتیجه «زیرساخت‌های فرسوده فیبر نوری» است که اکنون در حال تعویض هستند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.