about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

FBI: لطفا بگذارید از شما جاسوسی کنیم!

جیمز کومی رییس پلیس فدرال آمریکا روز پنج‌شنبه در طی یک سخنرانی در موسسه بروکینگز واشنگتن، از اینکه سیستم‌های پیشترفته رمزگذاری و حفظ حریم خصوصی شهروندان، به گفته‌ی او مانع از تعقیب مجرمان می‌شوند، گلایه کرد.

وی گفت با وجودی که خواست مردمی برای حفظ حریم خصوصی وجود دارد، اما FBI بر طبق وظیفه‌اش سوگند خورده تا تمامی آمریکایی‌ها را از شر جنایت و تروریسم مصون بدارد و تکنولوژی تبدیل به ابزار دلخواه برای برخی از افراد بسیار خطرناک شده است.

به گزارش، جیمز کومی با اشاره به مواردی که دسترسی به موبایل یا لپ‌تاپ مجرمان، به دستگیری آنان یا حتی رفع اتهام از متهمان بی‌گناه منجر شده، گفت که ایجاد قابلیت‌های نظارتی بر تولیدات شرکت‌های مختلف، برای مقابله با مجرمانی که به اعمال خشونت‌آمیز دست می‌زنند، به کودکان آزار می‌رسانند یا در فعالیت‌های تروریستی شرکت دارند، ضروری است.

جیمز کومی که در سال گذشته پس از آبروریزی نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا بر اثر افشاگری‌های ادوارد اسنودن، ریاست FBI را در دست گرفته، اکنون می‌گوید: "ما اختیار قانونی برای رهگیری و دستیابی به ارتباطات و اطلاعات را بر مبنای دستور دادگاه داریم، اما اغلب به دلایل فنی نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم."

چند هفته قبل جیمز کومی از سیاست‌های اپل و گوگل برای ایجاد امکان رمزگذاری به‌صورت پیش‌فرض برای سیستم‌عامل‌های iOS و اندروید گلایه کرده بود. انتقاد وی با همراهی سایر ضابطان قضایی و دستگاه‌های جاسوسی ایالات متحده همراه شد که معتقد بودند این تکنولوژی مانع خواهد شد که آنان کارشان را انجام دهند!

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.