about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

FBI به دنبال استعدادهای درخشان سایبری

اداره تحقیقات فدرال آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از افرادی که در زمینه امنیت سایبری تخصص دارند دعوت به عمل آورد تا در صورت علاقه‌مندی و داشتن روحیه تیمی، می‌توانند به استخدام FBI در بیایند. البته این پیشنهاد کاری فقط برای شهروندان ایالات متحده بیان شده است که درآمدی 60 تا 76 هزار دلاری را برای آنها به دنبال دارد. 
این بیانیه در حالی منتشر شده است که اف بی آی اغلب با شرکت‌های امنیتی خصوصی همکاری می‌کند. لازم به ذکر است که شرکت‌های خصوصی خود حاضرند تا پرداخت بیشتری را برای استخدام این گونه افراد پرداخت کنند.
در پستی که اف بی آی آن را منتشر کرده است، جذب نخبه‌گان رایانه، محققان دیجیتالی و کارشناسان ماهر سایبری مد نظر این سازمان آمریکایی است.
در طول سال‌های گذشته، اف بی آی همواره در عملیات‌های متعددی با کارشناسان امنیتی خصوصی، محققان حوادث سایبری و حتی هکرهای زبده در زمینه سرقت اطلاعات، نفوذ به وب‌سایت‌های مختلف، گسترش بدافزارها از طریق بات‌نت و حملات اختلال سرویس توزیع شده موسوم به DDoS همکاری داشته است.
رابرت اندرسون، یکی از مسئولان اجرایی اف بی آی در زمینه مبارزه با جرایم سایبری اعلام داشت: "هدف ما از استخدام کارشناسان زبده سایبری، جلوگیری از عملیات‌های تروریست سایبری و سرقت اطلاعات از زیرساخت های حیاتی‌مان است."
اما به نظر می‌رسد هدف مقامات اف بی آی از تقویت امنیت سایبری خود، افزایش جاسوسی سایبری از سایر دولت‌ها باشد. نمونه بارز این موضوع، افشای اسناد محرمانه‌ای است که نشان می‌دهندحملات سایبری این چند سال اخیر در ترکیه، تحت نظارت اف بی آی انجام شده است.
این اسناد نشان دادند هکری با نام Hector Xavier Monsegur که با عنوان Sabu از گروه هکر LulzSec شناخته می شود، تحت نظارت اف بی آی هکرهای نخبه را برای نفوذ به وب سایت های خارجی استخدام می کند. به عنوان مثال Sabu با استخدام جرمی هاموند که در صدر لیست هکرهای تحت تعقیب FBI قرار داشت، دستور هک کردن بسیاری از وب سایت‌های مربوط به دولت ترکیه را به وی ابلاغ نمود. این کار با ارائه جزئیات لازم در کنار انگیزه های سیاسی گروه هکرهای ترکیه موسوم به RedHack به وی آموزش داده شده بودند. 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.