about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت اسرائیلی «NSO» به دنبال لغو پرونده واتس‌اپ است و اعتقاد دارد که پرونده برای این سازنده جاسوس‌افزار «فاجعه‌بار» خواهد بود.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ گروه «NSO»، متعلق به رژیم صهیونیستی، درخواست تجدیدنظری را با هدف لغو حکم قاضی مبنی بر لزوم توقف هدف قرار دادن پلتفرم واتس‌اپ با جاسوس‌افزار خود ارائه کرد.

در ۱۷ اکتبر امسال، قاضی فدرال شمال کالیفرنیا، فیلیس همیلتون (Phyllis Hamilton)، این حکم را صادر و اعلام کرد که NSO به طور نامناسب از زیرساخت واتس‌اپ برای هدف قرار دادن ۱۴۰۰ نفر از کاربران پلتفرم پیام‌رسان متعلق به مِتا (Meta) با جاسوس‌افزار خود موسوم به پگاسوس (Pegasus) استفاده کرده که بدون نیاز به کلیک است.

در دادگاهی که پیش از صدور حکم تشکیل شد، NSO به قاضی گفت که جلوگیری از هدف قرار دادن زیرساخت واتس‌اپ برای نصب جاسوس‌افزار خود می‌تواند کل شرکت را در معرض خطر قرار دهد و NSO را مجبور به تعطیلی کسب و کار کند.

در درخواستی برای تعلیق حکم تا زمان اعلام نتیجه تجدیدنظر، گروه NSO دوباره بر آسیب فاجعه‌بار ناشی از حکم دائمی تمرکز کرد و گفت که اگر حکم متوقف نشود، این شرکت جاسوسی دچار آسیب‌های جبران‌ناپذیر و بالقوه وجودی خواهد شد.

NSO ادعا کرد که حکم دائمی خلاف منافع عمومی است زیرا عملیات‌های متعدد اجرای قانون، اطلاعات و مبارزه با تروریسم را مختل می‌کند. این تولیدکننده‌ی جاسوس‌افزار اسرائیلی همچنین استدلال کرد که قاضی نحوه‌ی عملکرد پگاسوس را اشتباه بیان و با تفسیر نادرست مکانیسمی که از طریق آن واتس‌اپ را برای هدف‌گیری خود مهار کرده، قانون کلاهبرداری و سوءاستفاده‌ی رایانه‌ای (CFAA) را به اشتباه اعمال کرده است.

سخنگوی واتس‌اپ گفت که این درخواست تجدیدنظر نمونه‌ی دیگری از تلاش NSO برای فرار از پاسخگویی است.

وی اظهار داشت:

«حملات NSO به یک شرکت آمریکایی و ارتباطات خصوصی کاربران ما غیرقانونی بوده و ما متعهد به پاسخگو نگه داشتن آنها و صنعت نظارت هستیم.»

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد