about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققان روشی جدید برای دور زدن یکی از حفاظت‌های کلیدی امنیتی در تراشه‌های ای ام دی کشف کرده‌اند که می‌تواند به هکرهایی که به محیط‌های رایانش ابری دسترسی فیزیکی دارند، اجازه دهد از اطلاعات مشتریان این خدمات جاسوسی کنند.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، این آسیب‌پذیری که بدرام (BadRAM) نامیده شده و به‌عنوان "هک ۱۰ دلاری که اعتماد به رایانش ابری را از بین می‌برد" توصیف شده است، روز سه‌شنبه اعلام شد.

مشابه سایر آسیب‌پذیری‌های مشهور، این نقص نیز در وب‌سایتی با لوگوی اختصاصی خود معرفی شده و جزئیات آن در مقاله‌ای در سمپوزیوم امنیت و حریم خصوصی IEEE در ماه می 2025 ارائه خواهد شد.

ای ام دی (AMD) به‌سرعت به این آسیب‌پذیری واکنش نشان داده و به‌روزرسانی‌های سیستم عامل برای رفع آن منتشر کرده است.

این نقص پردازنده‌هایی را تحت تأثیر قرار می‌دهد که به‌طور گسترده در سراسر جهان استفاده می‌شوند، از جمله توسط شرکت‌های بزرگ رایانش ابری نظیر خدمات وب آمازون (AWS)، گوگل، مایکروسافت و آی بی ام (IBM).

هنوز مشخص نیست که این شرکت‌ها به‌روزرسانی‌ها را اعمال کرده‌اند یا خیر.

یک سخنگوی ای ام دی اعلام کرد که بهره‌برداری از این آسیب‌پذیری به دسترسی فیزیکی مهاجم به سیستم، دسترسی به هسته سیستم‌عامل روی سیستمی با ماژول‌های حافظه قفل‌نشده، یا نصب BIOS مخرب و سفارشی نیاز دارد.

ای ام دی توصیه می‌کند از ماژول‌های حافظه‌ای استفاده شود که تراشه تشخیص حضور سریال (SPD) را قفل می‌کنند و بهترین شیوه‌های امنیت فیزیکی سیستم رعایت شود.

ماژول‌های حافظه ای ام دی از فناوری مجازی سازی رمزگذاری شده ایمن (SEV) برای حفاظت از داده‌ها در محیط‌های ابری استفاده می‌کنند.

این فناوری حافظه ماشین‌های مجازی را رمزگذاری می‌کند تا مشتریان ابری نگران دسترسی سرویس‌دهنده‌ها به داده‌هایشان نباشند.

اما محققان کشف کرده‌اند که می‌توانند این حفاظت‌ها را با تجهیزاتی کمتر از ۱۰ دلار دور بزنند.

آن‌ها از سخت‌افزاری ابتدایی برای فریب پردازنده و دسترسی به حافظه رمزگذاری‌شده استفاده می‌کنند.

برای انجام این حمله در سرویس‌های بزرگ رایانش ابری، مهاجم باید به تراشه تشخیص حضور سریال روی ماژول حافظه دسترسی فیزیکی داشته باشد.

این تراشه، اطلاعاتی درباره ظرفیت ماژول ذخیره می‌کند.

محققان توضیح دادند که با تغییر اطلاعات این تراشه، می‌توان پردازنده را فریب داد تا به بخش‌هایی از حافظه که وجود ندارند، دسترسی پیدا کند.

این مشکل به پردازنده اجازه می‌دهد که به دو آدرس مختلف حافظه که به یک مکان فیزیکی اشاره دارند، دسترسی داشته باشد.

این فرایند به مهاجم امکان دور زدن حفاظت‌های حافظه CPU و دسترسی به داده‌های حساس یا ایجاد اختلال را می‌دهد.

وب‌سایت بدرام هشدار داده که این آسیب‌پذیری می‌تواند توسط کارکنان فاسد یا دشمن در شرکت‌های ابری، یا حتی مقامات قانون که به سخت‌افزار دسترسی فیزیکی دارند، مورد سوءاستفاده قرار گیرد.

همچنین، احتمال بهره‌برداری از این نقص به‌صورت از راه دور نیز وجود دارد، هرچند این مورد در ماژول‌های ای ام دی کاربردی نیست.

در صورتی که تولیدکنندگان ماژول حافظه، تراشه تشخیص حضور سریال را قفل نکنند، این ماژول‌ها در معرض تغییر توسط نرم‌افزارهای سیستم‌عامل قرار می‌گیرند و در نتیجه برای هکرهای راه دور آسیب‌پذیر خواهند بود.

محققان اشاره کردند که تاکنون شواهدی از سوءاستفاده عملی از این آسیب‌پذیری در دنیای واقعی وجود ندارد.

آن‌ها همچنین دریافتند که تراشه‌های اینتل به‌طور پیش‌فرض تدابیری برای مقابله با حملات بدرام دارند، اما موفق به آزمایش ماژول‌های Arm نشدند زیرا هنوز در دسترس تجاری قرار نگرفته‌اند.

این تحقیق توسط تیمی از متخصصان دانشگاه کی یو لئوون (KU Leuven) در بلژیک، دانشگاه لوئبک (Luebeck) در آلمان، و دانشگاه بیرمنگام در بریتانیا انجام شده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.