about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

دو نفر در نیویورک پس از آنکه با دسترسی غیرمجاز به سیستم استاب هاب، لینک سایت مربوط به ۹۰۰ بلیت کنسرت را سرقت کردند، دستگیر شدند. بیشتر این بلیت‌ها مربوط به تور محبوب تیلور سویفت بودند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، ملیندا کتز، دادستان منطقه کوئینز، از دستگیری و تفهیم اتهام تایرون رز ۲۰ ساله و شامارا سیمونز ۳۱ ساله خبر داد.

این دو نفر از طریق یک پیمانکار استاب هاب (StubHub) در کینگستون، جامائیکا به این سیستم دسترسی پیدا کرده بودند.

طبق اظهارات کتز، رز و یک همدست فراری که برای شرکت خدمات جهانی ساترلند (Sutherland Global Services) کار می‌کردند، بین ژوئن ۲۰۲۲ تا ژوئیه ۲۰۲۳ با استفاده از دسترسی خود به استاب هاب توانستند به بخشی از سیستم که در آن بلیت‌های فروخته‌شده ذخیره می‌شدند، نفوذ کنند.

این بلیت‌ها از طریق پیوند (URL)های اختصاصی به ایمیل خریداران ارسال می‌شدند.

رز و همدستش این پیوندها را به ایمیل سیمونز و یک همدست دیگر که اکنون فوت شده است، ارسال کردند.

در مجموع، این گروه ۹۹۳ بلیت را که از حدود ۳۵۰ سفارش در استاب هاب خریداری شده بود، دزدیدند.

آن‌ها این بلیت‌ها را دانلود کرده و دوباره در استاب هاب فروختند، که در نهایت حدود ۶۳۵ هزار دلار سود برای آن‌ها به همراه داشت.

بیشتر این بلیت‌ها متعلق به تور اراس (Eras) تیلور سویفت بود، اما برخی از بلیت‌ها نیز برای کنسرت‌های ادل، اد شیرن، مسابقات ان بی ای (NBA) و رقابت‌های تنیس آزاد آمریکا (US Open) بودند.

کتز در این رابطه بیان کرد:

بر اساس این اتهامات، این افراد سعی داشتند با سوءاستفاده از محبوبیت تور کنسرت تیلور سویفت و سایر رویدادهای مهم، سود غیرقانونی کسب کنند. آن‌ها با بهره‌گیری از یک ضعف امنیتی در یک فروشنده بلیت خارجی، توانستند بلیت‌های یکی از بزرگ‌ترین تورهای موسیقی دهه اخیر را سرقت کرده و با قیمتی بالا به فروش برسانند.

استاب هاب این پرونده را به دفتر دادستان منطقه ارجاع داده و اعلام کرده که بلافاصله پس از کشف این ماجرا، پیمانکار شرکت خدمات جهانی ساترلند و مقامات قضایی جامائیکا را مطلع کرده است.

استاب هاب همچنین تأیید کرده که کارکنان متخلف از شرکت خدمات جهانی ساترلند اخراج شده‌اند.

رز و سیمونز با اتهامات سرقت عمده، دستکاری در سیستم‌های کامپیوتری و توطئه روبه‌رو هستند.

آن‌ها قرار است روز جمعه در دادگاه حاضر شوند و در صورت محکومیت، ممکن است به سه تا ۱۵ سال زندان محکوم شوند.

دادستانی کوئینز اعلام کرده که تحقیقات درباره احتمال وجود افراد دیگری در این پرونده ادامه دارد.

فروش بلیت، به‌ویژه برای تور اراس تیلور سویفت، همچنان هدف اصلی مجرمان سایبری است.

سال گذشته، تیکت مستر (Ticketmaster) ادعاهای مطرح‌شده در دارک وب مبنی بر هک شدن بارکدهای فعال برخی بلیت‌های تور تیلور سویفت را رد کرد.

همچنین، هنگام فروش اولیه بلیت‌های این تور در سال ۲۰۲۲، وب‌سایت تیکت مستر به دلیل حمله ربات‌ها که در تلاش برای دور زدن صف خریداران واقعی بودند، از کار افتاد.

 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.