about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

دستگیری 143 مظنون سایبری در فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین اعلام کرد که ۱۴۳ مظنون به جرایم سایبری در ماه ژوئیه امسال دستگیر شده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یک مقام پلیس فیلیپین اعلام کرد که مأموران گروه مبارزه با جرایم سایبری پلیس ملی فیلیپین (PNP-ACG) در ماه ژوئیه سال جاری ۱۴۳ نفر را به دلیل جرایم مختلف تحت قانون جرایم سایبری دستگیر کردند.

برنارد یانگ (Bernard Yang )، مدیر گروه مبارزه با جرایم سایبری، در بیانیه‌ای گفت که این گروه ۱۰۶ نفر را در جریان عملیات به دام انداختن و ۳۷ فرد تحت تعقیب دیگر را در ۱۴۳ عملیات ضد جرایم سایبری دستگیر کرده است.

یانگ اظهار داشت که گروه مبارزه با جرایم سایبری پلیس ملی فیلیپین همچنین ۱۸ نفر را نجات داده و به محکومیت 8 نفر در پرونده‌های مرتبط با جرایم سایبری کمک کرده است.

در عین حال، در مجموع ۱۲۶ حکم جلب سایبری صادر شد که منجر به تشکیل ۱۷۱ پرونده و ۸۴ جلسه بازجویی شد.

در کل ماه ژوئیه امسال، گروه مبارزه با جرایم سایبری پلیس ملی فیلیپین ۱۲۲۷ گشت سایبری یا نظارت آنلاین و همچنین ۷۶ بررسی پزشکی قانونی دیجیتال انجام داد.

یانگ تصریح کرد که این عملیات با دستورالعمل نیکولاس توره سوم (Nicolas Torre III)، رئیس پلیس ملی فیلیپین، برای تشدید تحقیقات جرایم سایبری و ترویج یک محیط دیجیتال امن‌تر برای همه، همسو است. وی از عموم مردم خواست تا هوشیار باشند و تراکنش‌های مشکوک آنلاین را به مقامات گزارش دهند تا از وقوع جرایم سایبری جلوگیری شود.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد