about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

گزارش شبکه‌های پالو آلتو نشان می‌دهد که 44 درصد از حوادث سایبری مربوط به مرورگرهای وب بوده و به ضرورت دفاع‌های پیشگیرانه در مالزی می‌پردازد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شبکه‌های پالو آلتو (Palo Alto Networks) گزارش پاسخ رویداد جهانی 2025 واحد 42 خود را منتشر کرد که نشان می‌دهد تقریباً 44 درصد از حوادث امنیتی جهانی مرورگرهای وب را به عنوان نقاط ورودی برای حملات سایبری تشکیل می‌دهند. این گزارش تغییر قابل توجهی را در رفتار عامل تهدید، با حرکت مهاجمان از سرقت داده به سمت اختلال عملیاتی در مقیاس کامل، از جمله تهدیدات مبتنی بر هوش مصنوعی و تهدیدات داخلی، نشان می‌دهد.

در مالزی، حملات سایبری که دولت، امور مالی و زیرساخت‌های حیاتی را هدف قرار می‌دهند، افزایش یافته و در سال گذشته، 6209 مورد گزارش شده که 5 درصد افزایش نسبت به سال گذشته است. دولت مالزی برای مقابله با این تهدید رو به رشد، 30 میلیون رینگیت در بودجه 2025 برای تقویت انعطاف‌پذیری سایبری، از جمله گسترش مرکز ملی پاسخگویی به کلاهبرداری و آژانس امنیت سایبری ملی (NACSA)، اختصاص داده است.

شبکه‌های پالو آلتو بر اهمیت اتخاذ راه‌حل‌های امنیتی مبتنی بر هوش مصنوعی و همسویی با ابتکارات ملی تأکید می‌کند، زیرا روش‌های سنتی امنیت سایبری دیگر کافی نیستند.
 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ها تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.

هشدار
1404/03/27 - 11:36- امنیت تلفن همراه

هشدار امنیتی پیرامون تلفن‌ های همراه هوشمند؛ ابزار احتمالی ترور هدفمند توسط رژیم صهیونیستی

در پی افزایش نگرانی‌ها از نفوذ فناوری‌های خارجی در ساختارهای امنیتی کشور، کارشناسان نسبت به خطرات جدی استفاده از تلفن‌های هوشمند توسط مسئولان و مقامات هشدار داده‌اند.

هشدار امنیتی درباره پیام‌ رسان‌ های خارجی؛ مراقب انتقال اطلاعات باشید

با توجه به دسترسی واتس‌اپ و اینستاگرام به داده های شخصی و موقعیت مکانی کاربر پس از نصب روی گوشی (حتی در صورت عدم استفاده)، این داده‌ها می‌توانند در صورت اتصال کاربر به اینترنت، به سرورهای خارجی منتقل شده و مورد بهره‌برداری اطلاعاتی قرار گیرند.