about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رسانه اجتماعی ایکس موافقت کرد که از داده های کاربران برای آموزش ابزارهای هوش مصنوعی استفاده نکند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان،دادگاهی در ایرلند اعلام کرد که پلتفرم رسانه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) موافقت کرد که ابزارهای هوش مصنوعی خود را با استفاده از داده‌های شخصی جمع‌آوری‌شده از کاربران اتحادیه اروپا قبل از رضایت آنها، توسعه ندهد.

کمیسیون حفاظت از داده های ایرلند، تنظیم کننده اصلی اتحادیه اروپا برای اکثر شرکت های اینترنتی برتر ایالات متحده ، این هفته به دنبال دستوری برای تعلیق یا محدود کردن رسانه اجتماعی ایکس به دلیل پردازش داده های کاربران به منظور توسعه ،آموزش یا اصلاح ابزار های هوش مصنوعی این شرکت بود.

ایلان ماسک مالک پلتفرم رسانه اجتماعی ایکس اعلام کرد که به همه کاربران این امکان را می دهد تا تصمیم بگیرند که آیا پست های عمومی آنها توسط چت ربات هوش مصنوعی این پلتفرم استفاده شود یا خیر.

کاربران باید تیک یک کادر را در تنظیمات حریم خصوصی خود برای انصراف بردارند.

 با این حال، قاضی لئونی رینولدز گفت: 

 واضح است که ایکس پردازش داده‌های کاربران اتحادیه اروپا را برای آموزش سیستم‌های هوش مصنوعی خود در 7 می آغاز کرد و گزینه انصراف را از تاریخ 16 ژوئیه ارائه داد. همچنین این ویژگی در ابتدا برای همه کاربران عرضه نشد.

 وکیل پلتفرم رسانه اجتماعی ایکس گفت:

 داده‌های جمع‌آوری‌شده از کاربران اتحادیه اروپا بین 7 می تا 1 آگوست تا زمانی که دادگاه درباره دستور کمیسیون حفاظت از داده‌های ایرلند  تصمیم‌گیری نکند، استفاده نخواهد شد.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد