about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

تنها یک درصد از شرکت‌های سنگاپور به طور کامل برای تهدیدات سایبری آماده هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که تنها یک درصد از شرکت‌های سنگاپور به طور کامل برای رویارویی با تهدیدات سایبری آمادگی دارند؛ با این حال، از هر 10 شرکت، 6 مورد به سطح تشکیل دهنده آمادگی امنیت سایبری دست یافته‌اند.

تنها تعداد کمی از شرکت‌ها در سنگاپور آمادگی بالایی برای مقابله با حوادث امنیت سایبری دارند و تنها یک درصد کل و 27 درصد از سازمان‌ها به مراحل آمادگی کامل و پیشرفته دست می‌یابند.

داده‌های شاخص آمادگی امنیت سایبری سیسکو (Cisco) نشان داد که 60 درصد کل و 11 درصد از شرکت‌ها به ترتیب در مراحل شکل‌گیری و مبتدی هستند.

سیسکو اعلام کرد :

«این عدم آمادگی در تقریباً 3 چهارم شرکت‌ها (73 درصد) که معتقدند یک حادثه امنیت سایبری در 12 تا 24 ماه آینده تجارت آنها را مختل می‌کند، قابل توجه است.»

علی‌رغم این عدم آمادگی، 31 درصد از شرکت‌ها در سنگاپور به توانایی خود برای انعطاف‌پذیر ماندن در میان این چشم‌انداز در حال تحول امنیت سایبری «احساس اطمینان زیادی» دارند.

به گفته شرکت امنیت سایبری سیسکو، این موضوع بر شکافی تأکید می‌کند که نشان می‌دهد شرکت‌ها ممکن است اعتماد نادرست به توانایی خود در جهت‌یابی چشم‌انداز تهدید داشته باشند و به درستی مقیاس واقعی چالش‌هایی را که با آن روبرو هستند ارزیابی نمی‌کنند.

گزارش تأکید کرد که علیرغم ابراز اطمینان شرکت‌ها، آنها تهدیدها را نیز تشخیص می‌دهند.

سیسکو خاطرنشان کرد :

«در پاسخ به افزایش خطر، 91 درصد بودجه امنیت سایبری خود را طی یک تا 2 سال گذشته افزایش داده‌اند و اکثریت انتظار دارند بودجه آنها در یک تا 2 سال آینده افزایش بیشتری پیدا کند.»

منبع:

تازه ترین ها
اختلال
1404/02/13 - 14:39- جرم سایبری

اختلال موقت در سامانه ثبت‌نام ملی لهستان بر اثر حادثه سایبری

به گزارش رسانه‌های محلی، یک حمله سایبری مشکوک روز چهارشنبه باعث اختلال در سامانه‌های ثبت‌نام ملی لهستان شد و دسترسی به خدمات کلیدی دولتی را با مشکل مواجه کرد.

هشدار
1404/02/13 - 14:35- اروپا

هشدار بریتانیا به شرکت‌ها برای تمرکز بر امنیت سایبری

دولت بریتانیا به شرکت‌ها هشدار داد که در پی حملات سایبری اخیر، امنیت سایبری باید اولویت مطلق باشد.

دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است