about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نماینده دان بیکن، رئیس کمیته فرعی سایبری و نوآوری در کمیته خدمات مسلح مجلس نمایندگان آمریکا، در مصاحبه‌ای اهداف و دیدگاه‌های خود را درباره امنیت سایبری، نوآوری دفاعی و آینده فرماندهی سایبری ایالات متحده تشریح کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، در این مصاحبه، وی اولویت‌ها در امنیت سایبری و نوآوری را چنین عنوان کرد:

1.    بازدارندگی سایبری: چین با نفوذ گسترده به زیرساخت‌ها و شبکه‌های مخابراتی آمریکا تهدیدی جدی ایجاد کرده است. بیکن تاکید دارد که باید از طریق فرماندهی سایبری و رویکردهای تهاجمی، هزینه‌های سنگینی به چین تحمیل شود تا بازدارندگی دوباره برقرار گردد.

2.    جنگ الکترونیک: او معتقد است جنگ الکترونیک، که پس از جنگ خلیج‌فارس کمتر مورد توجه بود، باید بازسازی شود تا توانایی‌های لازم برای مواجهه با تهدیدات پیچیده بازیابی شود.

3.    تسریع در خرید فناوری‌های تجاری: بیکن بر اهمیت تسریع فرایند خرید نرم‌افزارها و فناوری‌های پیشرفته تجاری برای ارتش تاکید می‌کند، چرا که مدل‌های سنتی کند هستند و نیازهای فوری را برآورده نمی‌کنند.

بیکن مدل کنونی فرماندهی سایبری، که با همکاری آژانس امنیت ملی (NSA) فعالیت می‌کند، را مناسب می‌داند و مخالف جدایی کامل این دو نهاد است.

او معتقد است داشتن یک فرمانده مشترک به هماهنگی بهتر عملیات کمک می‌کند.

او ایده تشکیل یک نیروی جداگانه سایبری (Cyber Force) را فعلاً غیرضروری می‌داند و ترجیح می‌دهد مدل فرماندهی عملیات ویژه (SOCOM) الگو قرار گیرد.

بیکن اذعان دارد که بخش خصوصی در تولید فناوری‌های پیشرفته از وزارت دفاع پیشی گرفته است.

او بر تغییر ساختارهای سنتی وزارت دفاع برای پذیرش سریع‌تر این فناوری‌ها تاکید دارد و این را چالشی فرهنگی و سیستمی می‌داند که باید برطرف شود.

بیکن به دنبال رویکردی دوحزبی برای تقویت دفاع سایبری است و بر لزوم اقدام سریع و هدفمند برای پاسخ به تهدیدات تاکید دارد.

او خواهان تغییرات موثر و آگاهانه است و تاکید می‌کند که تغییر صرفاً برای تغییر کافی نیست.

 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.