about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

D-Link در راه تحقق نفوذناپذیری

دیروز دی لینک خبر از راه‌حل‌های جدید برای رفع هرگونه نفوذ به مودم‌های وایرلس خود داد.

با توجه به اخبار منتشرشده از حملات اخیر، مبنی بر هک شدن با روش فارمینگ (Pharming)  و ارتباط مستقیم این نوع حملات به حفره‌های موجود در مودم‌های اینترنتی، شرکت‌های تولید کننده مودم در سراسر جهان، بر آن شدند تا یک به یک سعی در رفع این مشکلات داشته باشند. در این بین، شرکت دی لینک به عنوان پیش‌قدم در این عرصه شروع به اعمال تغییراتی در مودم‌های خود و ثابت افزارهای (Firmware) بارگزاری شده در سایت خود انجام داده است.

انجام این تغییرات در ساختار مودم‌های شرکت دی لینک را می‌توان وام دار فردی به نام پیتر ادکینز (Peter Adkins) دانست. این مهندس کامپیوتر با پی‌بردن به این موضوع اولین قدم بزرگ در این عرصه را برداشت، ادکینز دریافت که در این مودم‌ها می‌توان با نقض CSRF  و در ادامه با ورود دادن قربانی به یک صفحه وب اغواکننده و یا ارسال یک دسته درخواست‌هایی با ظاهری پویانمایی شده، نام کاربری و رمز عبوری قربانی را به دست آورد. البته پیترادکینز قبل از تهاجمات گسترده این روزها، موضوع را در ماه ژانویه به این شرکت هشدادر داده بود، ولی به دلیل این‌‌که نتوانسته بود با اولین تماس‌های خود با مسئولان این شرکت ارتباط برقرار کند، به همین دلیل شروع به اطلاع‌رسانی عمومی به کاربران در صفحات اینترنتی کرد.

CSRF نوعی از حملات اینترنتی است از خانواده حملات تزریق کد است که کاربر را مجبور به انجام کاری می‌کند که درنهایت به لو رفتن اطلاعات کاربری او منجر می‌شود. درنهایت نیز مهاجم کنترل کامل مودم را به دست گرفته و با تغییر در تنظیمات DNS (سیستم نام‌گذاری دامنه)، اهداف خود را تحقق می‌دهد این مهندس کانادایی در انتهای گزارش خود از عملکرد این نوع نفوذ می‌نویسد: اگر نفوذگر مدیریت از راه دور را توسط تغییرات در DNS  فعال کند علاوه بر دسترسی غیرمجاز به مودم قربانی آپلودها و دانلودهای او را می‌تواند رصد کند.

شرکت دی‌ لینک نیز در راستای حل این مشکل با غیرفعال کردن مدیریت از راه دور در نسل جدید مودم‌های خود قصد دارد این سبک از سوءاستفاده را عملاً ناکارآمد و یا در صورت نفوذ از راه دور مودم را به گونه‌ای تنظیم نماید که به طور خودکار خاموش گردد.

این تغییرات قرار است برای محصولات قدیمی این شرکت در دو هفته آتی از طریق به‌روزرسانی در ثابت افزار (Firmware) درسایت این شرکت قرار گیرد تاکاربران بتوانند با راه‌اندازی نسخه جدید ثابت افزار بر روی مودم خود از این آسیب مصون بمانند.

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.