about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

چین با ۶۰ درصد از کل اختراعات هوش مصنوعی جهان، بزرگ‌ترین دارنده حق ثبت اختراع در جهان شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ چین با ۶۰ درصد از کل اختراعات هوش مصنوعی جهان، به بزرگ‌ترین دارنده حق ثبت اختراع در حوزه هوش مصنوعی (AI) تبدیل شده است. بر اساس گزارش آکادمی مطالعات فضای سایبری چین در اجلاس ووژن (Wuzhen) در کنفرانس جهانی اینترنت ۲۰۲۵ (WIC)، درخواست‌های ثبت اختراع ۶G این کشور تقریباً ۴۰.۳ درصد از کل اختراعات جهان را تشکیل می‌دهد و رتبه اول را در جهان دارد.


در گزارش توسعه اینترنت چین ۲۰۲۵ آمده است که طی یک سال گذشته، زیرساخت‌های اطلاعاتی چین به بهینه‌سازی و ارتقاء خود ادامه داده و اقتصاد دیجیتال به سمت کیفیت بالاتر، عمق و ثبات بیشتر در حال توسعه و مقیاس محتوای شبکه و صنایع فرهنگی دیجیتال همچنان در حال گسترش است.


تا ماه ژوئن امسال، تعداد کل کاربران دسترسی به اینترنت ثابت در چین به ۶۸۴ میلیون خانوار رسیده که در مجموع ۴.۵۵ میلیون ایستگاه پایه ۵G و ۱.۱۱۸ میلیارد کاربر تلفن همراه ۵G در حال ساخت هستند. طبق این گزارش، تعداد کاربران فعال اینترنت IPv6 به ۸۳۴ میلیون نفر رسیده که ۷۵ درصد از کل کاربران اینترنت را تشکیل می‌دهد.

طبق گزارش فوق، انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۵، صنعت محاسبات کوانتومی چین از نظر مقیاس از ۱۱.۵۶ میلیارد یوان فراتر رود و رشد سالانه آن از ۳۰ درصد فراتر رود و ۴۱.۲ درصد از کل صنعت فناوری کوانتومی را تشکیل دهد.

تا دسامبر ۲۰۲۴، چین ۹۷۴ میلیون کاربر خرید آنلاین داشت که ۸۷.۹ درصد از کل جمعیت اینترنت را تشکیل می‌دهند. در این گزارش آمده است که فروش خرده‌فروشی آنلاین ۷.۲ درصد رشد داشته و این کشور برای ۱۲ سال متوالی به بزرگ‌ترین بازار تجارت الکترونیک جهان تبدیل شده است.

ساخت سیستم محتوای آنلاین چین همچنان در حال پیشرفت است و مقیاس صنعت فرهنگ دیجیتال به سطح «تریلیون یوان» رسیده است. این گزارش نشان داد که در سال گذشته شرکت‌های فعال در فرهنگ ملی و صنایع مرتبط با آن به درآمد ۱۴.۱۵ تریلیون یوان دست یافتند که نسبت به سال گذشته ۶ درصد افزایش داشته و صنایع فرهنگی دیجیتال مانند درام‌های کوتاه، اقتصاد کالاهای طرفداران، هنرهای نمایشی ابری، بازی‌های دیجیتال و کتابخوانی دیجیتال رونق و توسعه یافته‌اند.

در طول اجلاس ووژن، نمایندگانی از شرکت‌های ستاره «شش اژدهای کوچک» هانگژو نیز گرد هم آمدند تا دیدگاه‌هایی در مورد دستاوردها و انتظارات توسعه فناوری کشور ارائه دهند.

وانگ شینگ شینگ (Wang Xingxing)، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت «Unitree Robotics»، پیشرو در رباتیک انسان‌نما، معتقد بود که هوش مصنوعی در حال تقویت رشد شتابان در بخش رباتیک است. وانگ گفت:

«سال آینده یا سال بعد از آن، شگفتی‌های بیشتری را برای همه به ارمغان خواهم آورد.»

هان بیچنگ (Han Bicheng)، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت رابط مغز و ماشین «BrainCo»، توضیح داد که رابط‌های مغز و کامپیوتر می‌توانند تغییرات قابل توجهی در زندگی روزمره ایجاد کنند و در عین حال زمینه‌های متعددی مانند مراقبت‌های بهداشتی، کمک به معلولین، آموزش و موارد دیگر را توانمند سازند. وی افزود که شرکتش سال آینده یک دستگاه کمک خواب نسل بعدی و در دو سال آینده یک محصول مدیریت وزن را عرضه خواهد کرد که همگی با هدف پرداختن به چالش‌های متنوع در زندگی روزمره طراحی شده‌اند.

لیو کیانگ‌دونگ (Liu Qiangdong)، بنیانگذار و رئیس غول تجارت الکترونیک چین، «JD.com»، گفت که رباتیک آماده است تا اکوسیستم لجستیک را متحول کند.

او در مراسم افتتاحیه تأکید کرد که مرکز مرتب‌سازی JD که اخیراً در پکن تأسیس شده، 90 درصد از نیروی کار سابق خود را با ربات‌ها جایگزین کرده و تا آوریل سال آینده، این شرکت اولین ایستگاه تحویل کاملاً بدون سرنشین جهان را راه‌اندازی خواهد کرد.

اجلاس WIC Wuzhen 2025 در استان ژجیانگ در شرق چین افتتاح شد. به گزارش خبرگزاری شینهوا، بیش از 1600 شرکت‌کننده از بیش از 130 کشور و منطقه در آن شرکت کرده‌اند.

Paragraphs
1

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد