about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

تحقیقات جدید، یک ویژگی شگفت‌انگیز مشترک بین انسان‌ها و هوش مصنوعی را آشکار کرده است: هوش مصنوعی نیز مانند انسان‌ها تمایل به خطا و سوگیری‌های شناختی دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ علیرغم تفاوت‌های قابل توجه بین فرآیند‌های فکری انسان و هوش مصنوعی، دانشمندان کشف کرده‌اند که حتی پیشرفته‌ترین مدل‌های هوش مصنوعی نیز گاهی اوقات رفتار‌های غیرمنطقی از خود نشان می‌دهند.

طبق نتایج مطالعه‌ای که توسط متخصصان دانشگاه‌های کانادا و استرالیا انجام شده است، چت‌بات ChatGPT در ۴۷٪ موارد، تله‌های روانشناختی معمول انسان‌ها را از خود نشان می‌دهد.

آزمایش مدل‌های GPT-۳.۵ و GPT-۴ شرکت OpenAI نشان داد که این سیستم‌ها در برابر الگو‌های رفتاری مشابه انسان مصون نیستند، اگرچه در نتیجه‌گیری‌های خود از درجه بالایی از ثبات برخوردارند. محققان خاطرنشان می‌کنند که این سازگاری هم جنبه‌های مثبت و هم جنبه‌های منفی دارد.

این مطالعه، شبکه عصبی را روی سوگیری‌های شناختی شناخته‌شده انسان، مانند ریسک‌گریزی، اعتماد به نفس بیش از حد و اثر دستاورد و موفقیت، آزمایش کرد. سوالات هم به روانشناسی سنتی و هم به زمینه‌های کسب‌وکار در زندگی واقعی مربوط می‌شدند.

GPT-۴ بهترین نتایج را در وظایفی با راه‌حل‌های ریاضی واضح نشان داد و در سناریو‌های مبتنی بر منطق و احتمال، خطا‌های کمتری بروز داد. اما در شبیه‌سازی خود، مانند یافتن یک گزینه پرخطر برای سود بردن، پاسخ‌های چت‌بات اغلب همان عقلانیت غیرمنطقی ذاتی در انسان‌ها را منعکس می‌کرد.

با این حال، محققان خاطرنشان می‌کنند که «GPT-۴ در مقایسه با انسان‌ها، سوگیری پیش‌بینی‌کننده و امنیتی بیشتری نشان داده است.

پروفسور یانگ چن، استادیار گروه مدیریت عملیاتی در دانشکده بازرگانی ایوی در کانادا، توصیه کرد: «برای کمک به تصمیم‌گیری دقیق و عینی، در موقعیت‌هایی که به کامپیوتر اعتماد دارید، از هوش مصنوعی استفاده کنید. اما وقتی تصمیمی به داده‌های استراتژیک یا ذهنی نیاز دارد، نظارت انسانی ضروری می‌شود. هوش مصنوعی نباید به عنوان کارمندی که تصمیمات حیاتی می‌گیرد، در نظر گرفته شود؛ بلکه به نظارت و راهنمایی اخلاقی نیاز دارد. در غیر این صورت، ما به جای بهبود تفکر ناقص، آن را در معرض خطر خودکارسازی قرار می‌دهیم.»

موضوع:

تازه ترین ها
محافظان
1404/02/23 - 15:18- امنیت زیرساخت

محافظان سایبری واتیکان

هم‌زمان با روی کار آمدن پاپ جدید، لئو چهاردهم، گروهی از عاشقان فناوری اطلاعات با اشتیاقی دینی، برای دفاع از واتیکان در برابر حملات سایبری دست به کار شده‌اند.

تمدید
1404/02/23 - 15:07- اروپا

تمدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه حملات سایبری

شورای اتحادیه اروپا تحریم‌های مربوط به حملات سایبری را که امکان اعمال محدودیت علیه اشخاص و نهادهای مرتبط را فراهم می‌کند، تا ۱۸ می ۲۰۲۶ تمدید کرد.

تایید
1404/02/23 - 15:00- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات مشتریان مارکس اند اسپنسر

شرکت خرده‌فروشی مارکس اند اسپنسر (Marks & Spencer) تأیید کرد که در جریان یک حمله سایبری، داده‌های مشتریانش به سرقت رفته است؛ موضوعی که گمانه‌زنی‌ها درباره دخالت باج‌افزار را افزایش داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.