about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برخی از افراد بدون اطلاع از جعلی بودن برنامه‌های بانکی، آن‌ها را بر روی تلفن‌های هوشمند خود دانلود می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان , برخی از افراد بدون اطلاع از جعلی بودن برنامه‌های بانکی، آن ها را روی تلفن‌های هوشمند خود دانلود می‌کنند و می‌توانند توسط هکر‌ها برای دسترسی به داده‌های تلفن و اطلاعات حساب بانکی خود مورد سوء استفاده قرار گیرند.

امروزه اپلیکیشن‌های جعلی زیادی در بین کاربران گوشی‌ها و دستگاه‌های هوشمند منتشر شده است و گاهی اوقات تشخیص آن ها از برنامه‌های بانکی واقعی دشوار است؛ بنابراین باید هنگام دانلود هر برنامه‌ای روی گوشی مراقب بود تا کاربر قربانی کلاهبرداری و هکر‌های اینترنتی نشود.

کارشناسان خاطرنشان کردند که کاربر قبل از دانلود هر اپلیکیشنی از اپ استور، باید به چند نکته از جمله رتبه بندی اپلیکیشن و نظرات کاربران در مورد آن توجه کند؛ چرا که اپلیکیشن‌های جعلی بانکی معمولا رتبه‌های کمی دارند و نظرات منفی زیادی روی آن‌ها وجود دارد.

یکی از مواردی که ممکن است نشان دهنده جعلی بودن اپلیکیشن بانکی باشد این است که نام آن در اپ استور ممکن است حاوی خطا یا کلمات اضافی باشد و توضیحات اپلیکیشن در استور شامل اشتباهات گرامری و گاهی اوقات علائم کدنویسی نامفهوم باشد.

کارشناسان هشدار داده‌اند که برنامه‌های بانکی جعلی اغلب توسط هکر‌ها برای دسترسی به اطلاعات بانکی کاربران مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند و زمانی که هر اپلیکیشن بانکی جعلی بر روی گوشی نصب می‌شود، این اپلیکیشن اطلاعات شخصی و اطلاعات مربوط به حساب بانکی مانند کد CVV را درخواست می‌کند. این برنامه ممکن است یک پیام متنی نیز ارسال کند که تلفن کاربر دارای کد‌های فعال سازی است و پس از وارد کردن این کد در برنامه، نرم افزار مخربی از طریق آن در گوشی فعال می‌شود که ممکن است اطلاعات او و برخی اطلاعات برنامه‌های کاربردی دیگر را جاسوسی کند.

تازه ترین ها
افزایش
1404/02/16 - 17:55- آمریکا

افزایش حملات سایبری علیه آمریکا

بر اساس گزارشی جدید از شرکت امنیت سایبری ترلیکس، حملات سایبری علیه ایالات متحده در اوایل سال ۲۰۲۵ جهش چشمگیری داشته‌اند.

سوءاستفاده
1404/02/16 - 17:44- جرم سایبری

سوءاستفاده از ترس‌های تعرفه‌ای آمریکا

شرکت امنیت سایبری پروف پوینت که در زمینه تحلیل حملات تخصص دارد، هشدار داده که یکی از پرحجم‌ترین حملات ثبت‌شده در پایگاه داده‌ی تهدیدات آن‌ها، مربوط به کیت فیشینگی به نام CoGUI است.

استفاده
1404/02/16 - 17:05- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در روند دادرسی کیفری

وزارت دادگستری بریتانیا، هوش مصنوعی را برای رونوشت‌های رسمی از روند دادرسی کیفری بررسی می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.