about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

غول رسانه‌های اجتماعی، متا روز چهارشنبه گفت که علی‌رغم نگرانی‌ها در مورد کمپین اطلاعات نادرست روسیه که انتخابات آتی پارلمان اروپا را هدف قرار می‌دهد، بسیاری از فعالیت‌های مداخله‌ای که اخیراً در اروپا مختل شده است، در واقع منشأ داخلی داشته است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، متا در آخرین گزارش تهدید سه ماهه خود بیان کرد که کمپین داپل گنگر (Doppelgänger) به تلاش برای تحت تأثیر قرار دادن مخاطبان در غرب برای تضعیف حمایت از اوکراین ادامه داده است، اگرچه تلاش‌های آن چراغ خاموش و تا حد زیادی در ایجاد مخاطبان معتبر در رسانه‌های اجتماعی بی‌اثر است.

داپل گنگر، که وزارت خزانه داری ایالات متحده ادعا می کند توسط کرملین هدایت می شود، به دلیل انتشار مقالات جعلی که به عنوان داستان های قانونی از واشنگتن پست و فاکس نیوز ظاهر می شوند، بدنام است.

اتباع روسیه و شرکت های مرتبط با این کمپین توسط ایالات متحده و اتحادیه اروپا تحریم شده اند.

ماه گذشته، کمیسیون اروپا تحقیقاتی را در مورد متا به دلیل عدم رعایت قوانین یکپارچگی انتخاباتی اتحادیه، به ویژه با اشاره به فعالیت مداوم داپل گنگر در پلتفرم های خود به عنوان یکی از شکایات خود آغاز کرد.

متا در آخرین گزارش خود اظهار کرد:

این غیرواقعی است که انتظار داشته باشیم عوامل تهدید دائمی پیشرفته، فعالیت خود را پس از حذف حساب‌های آنلاین خود متوقف کنند.

این امر به ویژه در مورد یک کمپین نفوذ مداوم که توسط شرکت های تجاری به دستور اداره ریاست جمهوری روسیه، در زمان جنگ اجرا می شود، صادق است.

در اینگونه موارد، به گروه‌های استخدامی دستمزد پرداخت می‌شود تا تا زمانی که اهداف عملیاتی مشتریانشان به ثمر برسد که در این مورد، تضعیف حمایت جامعه بین‌المللی از اوکراین مورد نظر بوده است.

علیرغم حساسیت‌ها در مورد تهدیدات و مداخله خارجی، متا عنوان کرد:

اکثر رفتار غیراصولی متمرکز بر اتحادیه اروپا که تاکنون مختل کرده‌ایم ماهیت داخلی داشته است، از جمله یک شبکه کوچک مستقر در کرواسی و دیگر خوشه‌های ساده‌تر در فرانسه، آلمان، لهستان و ایتالیا. تهدیدهای خارجی که این شرکت شناسایی کرده است در درجه اول بر تضعیف حمایت از اوکراین در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا متمرکز بود، نه اینکه مستقیماً انتخابات پارلمانی اتحادیه اروپا را هدف قرار دهد.

تحقیقات کمیسیون در مورد متا به دنبال هشدارهای مارگاریتیس شیناس، معاون این نهاد، مبنی بر اینکه مداخله روسیه در انتخابات عملکرد جامعه را به خطر می اندازد و به طور مستقیم اخلاق دموکراتیک را به چالش می کشد، انجام می شود.

انتخاباتی که از 6 ژوئن آغاز می شود، رای دهندگان کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مجموع 705 نماینده پارلمان اروپا (MEP) را انتخاب می کنند، اگرچه این افراد نسبت به قانونگذاران سایر سیستم ها قدرت بسیار کمتری دارند.

کمیسیون اروپا، متشکل از مقاماتی که توسط هر یک از کشورهای عضو معرفی شده اند، به طور موثر دولت کابینه را تشکیل می دهد.

میزان مشارکت در انتخابات پارلمان اروپا در سال 2019، بالاترین میزان مشارکت در بیش از 20 سال گذشته بوده است، با کمی بیش از 50 درصد اما هنوز به طور قابل توجهی کمتر از 73 درصد برای انتخابات ریاست جمهوری فرانسه در سال 2022، یا 76 درصد در انتخابات فدرال آلمان در 2021 است.
 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.