about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

دوشنبه 31 اردیبهشت، طرح رجیستر گوشی‌ها با حضور وزیر ارتباطات در کمیسیون اصل 90 بررسی می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، در آخرین هفته کاری از مجلس یازدهم دوشنبه 31 اردیبهشت ماه از ساعت 10 تا 11:30 عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و سید مجید رضوی رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و معاونین سازمان برنامه و بودجه و وزارت صمت بر اساس دستور جلسه هفتگی کمیسیون‌ها، جلسه کمیسیون اصل نود حضور خواهند یافت.در دستور جلسه کمیسیون اصل نود آمده است که طرح ثبت دستگاه‌های سیم کارت خور (رجیستری) و رفع مشکلات آن بررسی خواهد شد.

گفتنی است، بر اساس قانون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ذیل وزارت ارتباطات موظف به رجیستر گوش‌های جدید است. در طرح رجیستر شماره سریال تلفن همراه با یک سیم کارت به شبکه مخابراتی کشور متصل می‌شود که به منزله مجوزی برای استفاده از دستگاه جدید است. از آنجا که ورود برخی گوشی‌های همراه به کشور ممنوع است، در صورتی که دارنده گوشی ظرف یک ماه اقدام به رجیستری نکند سیم کارت موجود در دستگاه دیگر شناخته نشده و نمی‌تواند به شبکه مخابراتی ایران متصل شود

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.