about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

دیوان عالی آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که پرونده‌ای ناشی از استفاده از یک پیکسل ردیابی فیسبوک برای نظارت بر عادات پخش کاربر یک وب‌سایت ورزشی را مورد رسیدگی قرار خواهد داد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این پرونده، سالازار در برابر پارامونت گلوبال، توسط مردی مطرح شده که ادعا می‌کند وقتی پارامونت پیکسل ردیابی را در وب‌سایت جاسازی کرد، قانون حفاظت از حریم خصوصی ویدیو (VPPA) را نقض کرده است.

این قانون فدرال در سال ۱۹۸۸ برای محافظت از تاریخچه اجاره نوارهای ویدیویی مصرف‌کنندگان از افشای عمومی تصویب شد.

این قانون پس از آن تصویب شد که یک فروشگاه اجاره نوار ویدیویی که قاضی رابرت بورک از آن خدمات می‌گرفت، تاریخچه اجاره او را برای یک روزنامه فاش کرد.

بورک در آن زمان در اخبار بود زیرا درگیر یک سری جلسات استماع دشوار برای تأیید نامزدی نهایتاً ناموفقش برای دیوان عالی شده بود.

شاکی این پرونده، مایکل سالازار، استدلال می‌کند که وب‌سایت ۲۴۷اسپورت‌دات‌کام متعلق به پارامونت، ویدیوهایی را که او در این وب‌سایت تماشا می‌کرد، در حالی که همزمان در فیسبوک نیز وارد حساب کاربری خود شده بود، به طور غیرقانونی ردیابی کرده است.

سالازار مدعی است که پارامونت گلوبال عادات تماشای ویدیوی او را با فیسبوک به اشتراک گذاشت و فیسبوک از این اطلاعات برای هدف‌گذاری تبلیغات استفاده کرد.

سالازار پس از آن که دادگاه استیناف حوزه ششم آمریکا در ژوئیه ۲۰۲۳ به نفع پارامونت رأی داد، به دیوان عالی درخواست تجدیدنظر ارائه کرد.

دادگاه استیناف حکم داده بود که سالازار تعریف مصرف‌کننده تحت قانون حفاظت از حریم خصوصی ویدیو را برآورده نمی‌کند زیرا او مشترکی نبود که محتوای صوتی-تصویری دریافت کند.

انتظار می‌رود دیوان عالی تصمیم بگیرد که دادگاه‌ها در عصر دیجیتال تا چه حد می‌توانند قانون حریم خصوصی ویدیو را اعمال کنند.

سالازار ادعا کرده که او مشترک ۲۴۷اسپورت‌دات‌کام بوده زیرا در خبرنامه آنلاین این وب‌سایت عضو شده، اما دادگاه بدوی حکم داد که او صرفاً یک مشترک «به صورت انتزاعی» بوده است.

 

منبع:

تازه ترین ها

پایان پشتیبانی واتس‌اپ از گوشی‌های قدیمی

واتس‌اپ در حال آزمایش قابلیتی است که می‌تواند دسترسی کاربرانِ دارای گوشی‌های قدیمی را مسدود کند.

موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.