about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هکرها برای حملات سایبری از شیوه‌های مختلفی استفاده می‌کنند، اما اغلب حملات سایبری با هدف سرقت اطلاعات شخصی مانند رمزهای عبور یا مشخصات کارت بانکی انجام می‌شود.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از یورونیوز، هکرها برای سرقت اطلاعات شخصی مثل حساب‌های بانکی و رمزهای عبور یا اطلاعات حساس دولتی به رایانه‌ها نفوذ می‌کنند.

هکرها برای حملات سایبری از شیوه‌های مختلفی استفاده می‌کنند.

ویروس‌ها برنامه‌هایی هستند که بعد از نفوذ به رایانه بر روی فایل‌ها موجود قرار می‌گیرند و آنها را آلوده می‌کنند. ویروس‌ها بیشتر از طریق ایمیل وارد رایانه می‌شوند.

کرم رایانه‌ای نوع دیگری از بدافزارهاست که برعکس ویروس‌ها مستقل عمل می کنند و نیازی به فایل میزبان ندارند. آنها بعد از نفوذ به رایانه، بدون دخالت انسان تکثیر می‌شوند.

وجه مشترک کرم‌های رایانه‌ای و ویروس‌‌ها این است که هر دو، فایل‌ها را از بین می‌برند یا ویرایش می‌کنند.

استفاده از تروجان‌ روش دیگر هکرهاست. تروجان وارد رایانه می‌شود و این امکان را برای هکر فراهم می‌کند تا از دور رایانه را کنترل کند، در واقع هکر از این طریق کنترل رایانه را از دور در دست می‌گیرد.

از این روش بیشتر برای از کار انداختن سرورها استفاده می‌شود. به این ترتیب که نفوذگرها با ارسال همزمان حجم زیادی از اطلاعات از طریق چندین دستگاه، ظرفیت سرور را پر می‌کنند و آن را از کار می‌اندازند.

بدافزارهای جاسوسی نیز برای سرقت اطلاعات به صورت کاملا مخفیانه بر روی رایانه استفاده می‌شوند. شناسایی نرم‌ افزارهای جاسوسی معمولا از ردیابی سایر بدافزارها دشوارتر است.

اغلب حملات سایبری با هدف سرقت اطلاعات شخصی مانند رمزهای عبور یا مشخصات کارت بانکی انجام می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.