about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

جلسه استماع کنگره ایالات متحده هزینه‌های آب مراکز داده را بررسی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، در ۳ سپتامبر ۲۰۲۶، کمیته فرعی انرژی و تجارت مجلس نمایندگان ایالات متحده در امور محیط‌زیست، جلسه استماع با عنوان (آب قابل‌اعتماد در عصر دیجیتال) را برای بررسی قوانینی باهدف تقویت سیستم‌های آب آشامیدنی و محافظت از پرداخت‌کنندگان عوارض برگزار کرد.

 در این جلسه، دو لایحه پیش‌نویس، از جمله قانون پاسخگویی به هزینه‌های آب سال ۲۰۲۶، در برابر توسعه سریع مراکز داده هوش مصنوعی و سؤالات فزاینده در مورد تأثیر آن بر زیرساخت‌های آب محلی، مورد بررسی قرار گرفت.

قانون پاسخگویی به هزینه‌های آب، ایالت‌هایی را که کمک‌های مالی صندوق گردش آب ایالت دریافت می‌کنند، ملزم می‌کند تا از انتقال هزینه‌های افزایشی اتصال یک مرکز داده یا گسترش ظرفیت سیستم آب برای خدمت‌رسانی به آن، به سایر مشتریان توسط سیستم‌های آب عمومی جلوگیری کنند. در عوض، این هزینه‌ها باید از مالک یا اپراتور مرکز داده دریافت شود. این پیشنهاد هزینه‌های مرتبط با منابع آب، تصفیه، ذخیره‌سازی و توزیع را پوشش می‌دهد.

این پیش‌نویس لایحه همچنین آژانس حفاظت از محیط‌زیست را ملزم می‌کند که با مشورت سازمان‌های ایالتی، در مورد منابع آب مورداستفاده مراکز داده بزرگ به کنگره گزارش دهد. این الزام گزارش‌دهی برای تأسیساتی که به طور متوسط بیش از ۲۰۰ هزار گالن آب در روز در یک دوره ۳۰ روزه مصرف می‌کنند، اعمال خواهد شد و ارزیابی می‌کند که آیا آب آنها از آب‌های زیرزمینی، آب‌های سطحی، سیستم‌های آب عمومی یا سایر منابع تأمین می‌شود، ضمن اینکه شکاف‌های موجود در اطلاعات را شناسایی می‌کند.

گسترش سریع مراکز داده می‌تواند به سه برابر شدن مصرف جهانی آب منجر شود. گزارش جدید Ceres تخمین می‌زند که مراکز داده در هفت بازار بزرگ ایالات متحده به حدود ۳.۴ تریلیون گالن برداشت آب شیرین در هر سال از طریق تولید برق موردنیاز برای تأمین انرژی خود وابسته هستند. ایالت‌های مورد تجزیه‌وتحلیل ویرجینیا، تگزاس، کالیفرنیا، ایلینوی، جورجیا، اوهایو و آریزونا هستند که در مجموع حدود نیمی از مراکز داده ایالات متحده را تشکیل می‌دهند.

منبع:

تازه ترین ها
چارچوب
1405/06/13 - 13:23- آسیا

چارچوب سیاست دیجیتال منطقه‌ای برای کشورهای عربی

کشورهای عربی از یک چارچوب سیاست دیجیتال منطقه‌ای برای شناسایی اولویت‌ها و تدوین نقشه راه ملی استفاده می‌کنند.

بررسی
1405/06/13 - 12:46- آمریکا

بررسی هزینه‌های آب مراکز داده توسط کنگره ایالات متحده

جلسه استماع کنگره ایالات متحده هزینه‌های آب مراکز داده را بررسی کرد.

تعلیق
1405/06/13 - 12:22- هوش مصنوعي

تعلیق هوش مصنوعی در مدارس لس‌آنجلس

مدارس لس‌آنجلس استفاده دانش‌آموزان از هوش مصنوعی مولد را به حالت تعلیق درآوردند.