about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

آمریکا در حال بررسی ایمیل‌های بدافزاری است که مذاکرات تجاری با چین را هدف قرار داده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، مقامات آمریکایی در حال بررسی یک ایمیل جعلی هستند که از یک قانون‌گذار جمهوری‌خواه ارسال شده و حاوی بدافزاری است که ظاهراً باهدف ارائه اطلاعات به چین در مورد مذاکرات تجاری دولت ترامپ با پکن ارسال شده است.

بدافزار موجود در ایمیلی که ظاهراً توسط نماینده جان مولنار در ماه ژوئیه برای گروه‌های تجاری، شرکت‌های حقوقی و آژانس‌های دولتی ایالات متحده ارسال شده است، توسط تحلیلگران سایبری به یک گروه هکری - APT41 - ردیابی شده است که گمان می‌رود برای سازمان اطلاعات چین کار می‌کند.

مولنار، منتقد سرسخت پکن، رئیس کمیته‌ای در کنگره است که بر رقابت استراتژیک بین چین و ایالات متحده، از جمله تهدیدهای امنیت ملی ایالات متحده، تمرکز دارد.

این ایمیل جدیدترین عملیات هک ادعایی مرتبط با پکن بود که باهدف ارائه بینش به چین در مورد توصیه‌هایی به کاخ سفید برای مذاکرات تجاری جنجالی با چین انجام شده است.

سفارت چین در واشنگتن اعلام کرد که از جزئیات حمله گزارش شده مطلع نیست و همه کشورها با حملات سایبری مواجه هستند که ردیابی آنها دشوار است.

این سفارت در بیانیه‌ ایمیلی اعلام کرد:

چین قاطعانه با همه اشکال حملات سایبری و جرایم سایبری مخالف است و با آنها مبارزه می‌کند. ما همچنین قاطعانه با بدنام‌کردن دیگران بدون شواهد محکم مخالفیم.

اولین ایمیل حاوی بدافزار درست قبل از مذاکرات تجاری ایالات متحده و چین در سوئد ارسال شد که منجر به تمدید آتش‌بس در مورد تعرفه‌ها تا اوایل نوامبر شد، زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده و شی جین‌پینگ، رهبر چین، می‌توانستند در یک اجلاس اقتصادی آسیا دیدار کنند.

پلیس کنگره ایالات متحده در حال بررسی ایمیل‌ها است. 

سخنگوی اف‌بی‌آی گفت: 

درحالی‌که ما در مورد اطلاعات خاصی اظهارنظر نمی‌کنیم، اما اف‌بی‌آی از وضعیت آگاه است و ما با شرکای خود برای شناسایی و تعقیب افراد مسئول همکاری می‌کنیم.

مولنار، این حمله را نمونه دیگری از عملیات سایبری چین باهدف سرقت استراتژی ایالات متحده خواند و گفت: 

ما وحشت‌زده نخواهیم شد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد