about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یونان، ابتکارات بازآموزی کارگران متمرکز بر هوش مصنوعی را برنامه‌ریزی می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،یونان با تقویت مکانیسم ارزیابی نیازهای بازار کار و اجرای برنامه‌های بازآموزی، اقداماتی را برای تأثیر هوش مصنوعی بر بازار کار انجام می‌دهد. 

نیکی کرامئوس، وزیر کار یونان، طی کنفرانسی در بروکسل، بر سرعت توسعه هوش مصنوعی و تأثیرات آن بر نیروی کار و نیاز به اقدامات حفاظتی جهت اطمینان از بهره‌مندی کامل کارگران از پتانسیل هوش مصنوعی تاکید کرد.

کرامئوس دو ابتکار کلیدی را که یونان روی آن تمرکز کرده است، تشریح کرد. اولین مورد شامل نقشه برداری از نیازهای بازار کار فعلی و آینده است، به ویژه برای مهارت‌ها و تخصص‌های جدید که توسط هوش مصنوعی هدایت می‌شوند. وزارت کار یونان در حال افزایش نیازهای بازار خود با یک مکانیسم تشخیصی برای ردیابی مهارت‌های کارمندان در زمان واقعی و تقاضاهای بازار کار است. 

ابتکار دوم شامل برنامه‌های بازآموزی برای کمک به کارگران برای سازگاری با چشم‌انداز شغلی در حال تکامل است.

 کرامئوس اظهارد اشت:

در حالی که هوش مصنوعی به تغییر نحوه کار افراد می‌پردازد، نباید از آن ترسید. 

 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.