about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ژاپن متعهد به پرداخت ۵.۵ میلیارد دلار وام شد و از یک برنامه آموزشی بلندپروازانه هوش مصنوعی برای تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.

در کنفرانس تیکاد نهم (TICAD 9)، شیگرو ایشیبا (Shigeru Ishiba)، نخست وزیر ژاپن، پیشنهاد ایجاد یک منطقه اقتصادی اقیانوس هند-آفریقا را برای پیوند دادن کشورهای آفریقایی با آسیا و خاورمیانه ارائه داد.

ژاپن همچنین از آموزش ۳۰ هزار متخصص هوش مصنوعی طی 3 سال برای پیشبرد تحول دیجیتال و رشد شغلی در سراسر قاره حمایت خواهد کرد.

این ابتکار در بحبوحه درخواست‌های فزاینده رهبرانی مانند آنتونیو گوترش (António Guterres) و ژائو لورنچو (João Lourenço) برای بازنگری در سیستم‌های مالی جهانی و توانمندسازی نمایندگی آفریقا صورت می‌گیرد.

این اقدام ژاپن نشان‌دهنده علاقه مجدد به تعامل با آفریقا است، زیرا ایالات متحده در حال کاهش حضور خود و گسترش نفوذ چین در سراسر منطقه است.
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.