about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

برنامه آمریکا برای شکستن سلطه گوگل

برنامه آمریکا برای شکستن سلطه جستجوی گوگل، سود و رشد هوش مصنوعی این شرکت را تهدید می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، تحلیلگران معتقدند، راهکارهای پیشنهادی وزارت دادگستری آمریکا برای از بین بردن سلطه جستجوی گوگل می تواند سود اصلی آن را کاهش داده و پیشرفت های این شرکت را در زمینه هوش مصنوعی متوقف نماید.

وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که ممکن است از یک قاضی بخواهد تا گوگل را مجبور کند ،بخش هایی از کسب وکار خود مانند مرورگر کروم و سیستم عامل اندروید را واگذار نماید.

ممانعت گوگل از جمع آوری داده های حساس کاربران، الزام آن به در دسترس قرار دادن نتایج جستجو و شاخص ها برای رقبا، اجازه دادن به وب سایت ها برای حذف محتوای مورد استفاده خود برای آموزش محصولات هوش مصنوعی و ارائه گزارش گوگل به کمیته فنی منصوب به دادگاه نیز در دستور کار قاضی قرار دارد.

گیل لوریا، مدیر عامل و تحلیلگر ارشد شرکت دی اِی دیویدسون (D.A. Davidson)گفت:  

وزارت دادگستری ،فرمول گوگل برای موفقیت را مهندسی معکوس کرده و قصد دارد آن را از بین ببرد.راهکارهای پیشنهادی حریم خصوصی و جمع آوری داده ها به گوگل این حق انتخاب را می دهد که یا تمام داده هایی که جمع آوری می کند را به اشتراک بگذارد یا جمع آوری داده ها را در وهله اول متوقف کند.از آنجا که این شرکت به احتمال زیاد گزینه اول را انتخاب خواهد کرد، می تواند رقبای خود را تقویت کرده و احتمالا رقابت جدیدی را ایجاد کند.

تحلیلگران هشدار داده اند که راهکارهای مرتبط با هوش مصنوعی می تواند کسب وکار گوگلی ها را در زمانی که تحت فشار استارتاپ هایی مانند چت جی پی تی (ChatGPT)  و موتور جستجوی مبتنی بر هوش مصنوعی پرپلکسیتی (Perplexity)است، مختل کند. 

براساس گزارش شرکت تحقیقاتی ای مارکتر (eMarketer)، پیش بینی می شود سهم بازار تبلیغات جستجوی گوگل در آمریکا برای اولین بار در بیش از یک دهه گذشته تا سال ۲۰۲۵ به کمتر از ۵۰ درصد برسد. 

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد