about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ غول فناوری چینی هوآوی (Huawei) و مرکز محاسبات خوارزمی تونس (CCK) به طور مشترک سمیناری را در این کشور با هدف ارتقاء خدمات آموزش هوشمند و پزشکی از راه دور برگزار کردند.

منذر بلعید (Mondher Belaid)، وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی تونس، در این رویداد گفت که جهان در حال گذر از یک انقلاب فناوری بی‌سابقه، از جمله توسعه سریع هوش مصنوعی، کلان داده، پلتفرم‌های مختلف دیجیتال پیشرفته، امنیت سایبری و زیرساخت‌های نسل بعدی است و تونس از این فناوری‌های جدید برای ساختن آینده‌ای بهتر و امن‌تر بهره خواهد برد.

وی اظهار داشت که تونس مشتاقانه منتظر تقویت همکاری با شرکا در زمینه‌های فناوری نوظهور برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تحقیقات علمی، امنیت غذایی، انتقال انرژی، مراقبت‌های بهداشتی، مدیریت عمومی دیجیتال و رقابت اقتصادی است.

سائوسِن کریچن (Saoussen Krichen)، مدیرکل مرکز محاسبات خوارزمی تونس، اعلام کرد که همکاری با هوآوی تأثیر عمیقی بر چشم‌انداز فناوری تونس داشته است.

مرکز محاسبات خوارزمی تونس خدمات اینترنتی را برای بخش آموزش عالی و تحقیقات علمی در تونس ارائه می‌دهد.

فِنگ کیو (Feng Qiyou)، رئیس هوآوی در شمال آفریقا، عنوان کرد که این شرکت و مرکز محاسبات خوارزمی تونس به طور مشترک اولین پلتفرم خدمات ابری آموزشی و تحقیقات علمی را در شمال آفریقا راه‌اندازی کرده‌اند که بیش از ۴۵۰ مؤسسه آموزشی و تحقیقاتی را پوشش می‌دهد و به ۱۴ دانشگاه در تونس خدمت‌رسانی می‌کند و پشتیبانی همه‌جانبه برای همکاری علمی، آموزش آنلاین و اشتراک‌گذاری منابع ارائه می‌دهد.

فِنگ توضیح داد که برنامه‌های هوش مصنوعی در این پلتفرم با موفقیت غربالگری تصویربرداری پزشکی مبتنی بر هوش مصنوعی را اجرا کرده‌اند که به طور قابل توجهی کارایی خدمات پزشکی از راه دور در تونس را افزایش می‌دهد.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد