about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

چین میزبان نمایشگاه جهانی تجارت دیجیتال با محوریت هوش مصنوعی بود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، پنجمین دوره نمایشگاه جهانی تجارت دیجیتال (GDTE) که در شهر هانگژوی چین برگزار شد، از ۲۳ تا ۲۷ سپتامبر دایر بود. 

باتوجه‌به شعار هوش مصنوعی، پیشران تجارت دیجیتال، هوش مصنوعی کانون اصلی این رویداد چندروزه بود و بنا بر اعلام دفتر اطلاعات شورای دولتی چین (SCIO)، این نمایشگاه بیش از ۵۰ هزار شرکت‌کننده از ۱۶۳ کشور و منطقه را به خود جذب کرد.

Paragraphs
12345

در ۲۴ سپتامبر، لی چیانگ، نخست‌وزیر چین، در این نمایشگاه سخنرانی کرد و اظهار داشت که چین دسترسی به بازار را بیش‌ازپیش تسهیل کرده و سیاست‌های مربوط به واردات خرده‌فروشی در تجارت الکترونیک فرامرزی را بهبود خواهد بخشید و همچنین فرصت‌های موجود در بازار خود را با سایر کشورها به اشتراک خواهد گذاشت. نخست‌وزیر همچنین هشدار داد که اگرچه رشد سریع تجارت دیجیتال فرصت‌های جدیدی ایجاد کرده، اما هم‌زمان در حال افزایش شکاف‌های توسعه، ایجاد موانع تجاری تازه و آشکارساختن نیاز به تدوین قوانین بین‌المللی است. چیانگ خواستار همکاری‌های بین‌المللی نزدیک‌تر برای تقویت اتصال دیجیتال و پیشبرد همسوسازی و به‌رسمیت‌شناختن متقابل استانداردها شد و بر لزوم ارتقای همکاری‌های شمال - جنوب و حمایت بیشتر از کشورهای درحال‌توسعه در زمینه‌های فناوری، زیرساخت و آموزش تأکید کرد.

این نمایشگاه میزبان مقامات ارشد دولت‌ها و نهادهای منطقه‌ای، از جمله فدراسیون عربی اقتصاد دیجیتال (AFDE) بود و سازمان‌های بین‌المللی نیز در آن حضور یافتند. پدرو مانوئل مورنو، 

سرپرست دبیرکلی کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل (UNCTAD)، در بیانیه‌ای اظهار داشت:

 تجارت دیجیتال باید باز، عادلانه و توسعه‌محور باشد و نیازمند همکاری است، زیرا اقتصاد دیجیتال از مرزها عبور می‌کند، حتی زمانی که سیاست‌های ما چنین نمی‌کنند. 

مورنو همچنین از همکاری UNCTAD با چین و مشارکت در این نمایشگاه به‌عنوان ابزاری برای تشویق گفتگو و ایجاد شراکت در حوزه سیاست‌گذاری تجارت دیجیتال و فناوری استقبال کرد.

 

77777789

منبع:

تازه ترین ها
احتمال
1405/07/07 - 10:20- آسیا

احتمال صدور مجوز چین برای خرید تراشه‌های جدید انویدیا

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین از قصد خود برای صدور مجوز خرید تراشه‌های نیمه‌رسانا انویدیا خبر داد.

برگزاری
1405/07/07 - 09:53- هوش مصنوعي

برگزاری نمایشگاه جهانی تجارت دیجیتال در هانگژو چین

چین میزبان نمایشگاه جهانی تجارت دیجیتال با محوریت هوش مصنوعی بود.

هشدار
1405/07/07 - 00:08- اروپا

هشدار نهاد ناظر هلندی به کاربران عینک‌های هوشمند

نهاد ناظر بر حریم خصوصی هلند به کاربران عینک‌های هوشمند درباره فیلم‌برداری از دیگران هشدار داد.