about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پلیس اسلام‌آباد در پاکستان یک کارگاه جرایم سایبری 5 روزه را برگزار کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، با دستورات ویژه اکبر نصیرخان (Akbar Nasir Khan)، افسر پلیس اسلام آباد مرکز، پلیس این ایالت یک کارگاه جرایم سایبری 5 روزه را راه‌اندازی کرد.

هدف این کارگاه برجسته کردن اهمیت ارتقاء مهارت افسران تحقیق برای مقابله مؤثر با چالش‌های در حال تحول جرایم سایبری و تجهیز افسران به مهارت‌های لازم برای بررسی مجدانه جرایم سایبری است.

این کارگاه، که 5 روز طول کشید، دیدگاه‌هایی را در مورد جنبه‌های مختلف تحقیقات جرایم سایبری به افسران ارائه داد. موضوعات تحت پوشش شامل تجزیه و تحلیل داده‌های تلفن همراه، ردیابی «IMEI»، شبیه‌سازی، هک سایبری، باج‌افزار، جاسوس‌افزار، کلاهبرداری مالی و سایر جرایم مرتبط با اینترنت بود.

60 افسر پلیس مرکزی اسلام آباد مرحله اول آموزش را با همکاری آژانس تحقیقات فدرال (FIA) پاکستان در زمینه پزشکی قانونی دیجیتال به پایان رساندند. همکاری با این آژانس بخشی از تلاش گسترده‌تر برای رسیدگی و بررسی مؤثر موارد جرایم سایبری است.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.