about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

پلیس دبی کارگاه آموزشی پیشگیری از سوءاستفاده از رسانه‌های اجتماعی برای تبلیغ مواد مخدر را برگزار کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مرکز اطلاعات جنایی شورای همکاری خلیج فارس برای مبارزه با مواد مخدر، با همکاری پلیس دبی از طریق مرکز بین‌المللی حمایا (Hemaya)، کارگاهی با عنوان «جلوگیری از سوءاستفاده از رسانه‌های اجتماعی برای تبلیغ مواد مخدر» در باشگاه افسران پلیس دبی برگزار کرد.

در این رویداد عید محمد ثانی حریب (Eid Mohammed Thani Harib)، معاون فرمانده امور تحقیقات جنایی؛ محمد الکویتی (Mohammed Al Kuwaiti)، رئیس شورای امنیت سایبری امارات؛ خالد بن مویزه (Khalid Bin Muwaiza)، مدیر اداره کل مبارزه با مواد مخدر؛ عبدالرحمن شرف المعماری (Abdul Rahman Sharaf Al Mamari)، مدیر مرکز بین‌المللی حِمایا؛ محمد عبدالله الخاطر (Mohammed Abdullah Al Khater)، مدیر مرکز اطلاعات جنایی شورای همکاری خلیج فارس برای مبارزه با مواد مخدر؛ و نمایندگانی از سازمان ملل متحد، دفتر مبارزه با مواد مخدر کشورهای عربی، پلیس فدرال استرالیا و نیروی مبارزه با مواد مخدر پاکستان حضور داشتند. ثانی حریب (Thani Harib) گفت که این کارگاه با تصمیمات وزرای کشور شورای همکاری خلیج فارس پس از چهل و یکمین نشست آنها در دوحه همسو است و خاطرنشان کرد که هدف، بحث در مورد استراتژی‌های مؤثر برای جلوگیری از سوءاستفاده از پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی برای تبلیغ و فروش مواد مخدر است. وی افزود که این کارگاه امکان تبادل تخصص و بهترین شیوه‌ها را برای افزایش قابلیت‌ها و محافظت از جوامع در برابر خطرات مرتبط فراهم کرد.

بن مویزه نیز تأکید کرد که چندین شرکت رسانه اجتماعی برای حمایت از توصیه‌های مشترک در مورد ایمنی کاربر، محتوای مضر، شفافیت، حریم خصوصی و مسئولیت اجتماعی شرکت کردند. وی اظهار داشت که بحث‌ها بر اقدامات لازم برای جلوگیری از سوءاستفاده شبکه‌های جنایی از پلتفرم‌ها برای تبلیغ مواد مخدر تأکید کرد.

اولین جلسه با عنوان مقدمه‌ای بر جرایم دیجیتال در فروش مواد مخدر، شامل ارائه‌هایی از ایمریک سالامون (Aymeric Salamone)، از دفتر مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد، سعید مصباح النعیمی (Saeed Musbah Al Nuaimi)، از مرکز اطلاعات جنایی شورای همکاری خلیج فارس برای مبارزه با مواد مخدر و احمد سعید العامری (Ahmed Saeed Al Ameri)، از پلیس دبی، بود که شرکت‌کنندگان را در مورد تجزیه و تحلیل حساب‌های رسانه‌های اجتماعی با استفاده از هوش مصنوعی توجیه کردند.

جلسه دوم به روش‌های تبلیغ و فریب پرداخت. الکویتی در مورد تهدیدات سایبری در عصر دیجیتال‌سازی و هوش مصنوعی بحث و بر رتبه جهانی امارات متحده عربی در امنیت سایبری و لزوم به‌روزرسانی‌های مداوم برای مقابله با خطرات نوظهور تأکید کرد. نمایندگان EDGE در مورد مبارزه با فروش آنلاین مواد مخدر سخنرانی کردند، در حالی که محمد بن ثانی (Mohammed Bin Thani)، مدیر امنیت فناوری اطلاعات در مرکز امنیت سایبری دبی، در مورد آگاهی شخصی در امنیت سایبری صحبت کرد.

این کارگاه با تأکید مجدد بر اهمیت اقدام هماهنگ منطقه‌ای برای اطمینان از ایمن ماندن پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی به عنوان فضاهایی که از ارتباطات، تبادل فرهنگی و رفاه جامعه پشتیبانی می‌کنند، به پایان رسید.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد