about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

برگزاری گفتگوی حاکمیت دیجیتال در آتن

شورای اروپا گفتگوی حاکمیت دیجیتال را در آتن برگزار کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، شورای اروپا با رهبری سه پنل کلیدی در گفتگوی جنوب شرقی اروپا در مورد حاکمیت اینترنت (SEEDIG 2025) که در 10 و 11 اکتبر در آتن برگزار شد، نقش فعالی در شکل‌دهی به سیاست دیجیتال منطقه‌ای ایفا می‌کند.

کارشناسان و سیاست‌گذاران در آتن گرد هم آمدند تا بررسی کنند که چگونه اروپا می‌تواند ضمن پذیرش سرعت بالای تحول دیجیتال، از دموکراسی و حقوق بشر محافظت کند.

این گفتگو در روز اول بر پیوند حقوق بشر و نوآوری دیجیتال تمرکز داشت. پنلی با عنوان ((گفتگوی سیاست عمومی - خصوصی)) بررسی می‌کند که چگونه دولت‌ها و شرکت‌ها می‌توانند فناوری‌های نوظهور را از طریق چارچوب‌هایی مانند کنوانسیون هوش مصنوعی شورای اروپا با استانداردهای اخلاقی همسو کنند. 

جلسه دیگری به محتوای مضر آنلاین و اطلاعات نادرست پرداخت و راه‌های ایجاد تعادل بین تعدیل محتوا با آزادی بیان و تاب‌آوری دموکراتیک در اروپای جنوب شرقی را بررسی کرد.

در 11 اکتبر، تمرکز بر ((تداخل سایبری با دموکراسی)) معطوف شد که به چگونگی سوءاستفاده از فناوری‌های دیجیتال برای دستکاری انتخابات و اعتماد عمومی پرداخت.

 کارشناسان در مورد موارد تداخل سایبری بحث کردند و اقداماتی را برای محافظت از نهادهای دموکراتیک از طریق رویکردهای مبتنی بر حقوق بشر پیشنهاد دادند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.