about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بخش نفت و گاز پاکستان هدف حمله باج‌افزاری گروه بلو لاکر قرار گرفت و اختلالات عملیاتی به وجود آمد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گزارش «GBHackers News»، تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان فاش کرد که نهادهای نفت و گاز در سراسر این کشور، از جمله شرکت نفت پاکستان، توسط گروه باج‌افزاری بلو لاکر (Blue Locker) مورد حمله قرار گرفته‌اند که منجر به اختلالات عملیاتی شده است.

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که در بحبوحه تهدید مداوم گروه باج‌افزاری بلو لاکر، سایر سازمان‌های زیرساخت حیاتی در این کشور، اقدامات دفاعی سایبری بیشتری را فعال کرده‌اند.

این سازمان‌ها اجرای احراز هویت چند عاملی، پشتیبان‌گیری آفلاین، تقسیم‌بندی شبکه و سایر اقدامات امنیتی را برای مقابله با این تهدید خواستار شده‌اند. ایمیل‌ها و پیوست‌های مخرب و همچنین دسترسی از راه دور آسیب‌پذیر، برای گسترش باج‌افزار بلو لاکر مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

محققان «Resecurity» ادعا کردند که این گروه هکری با باج‌افزار پروتون (Proton) مرتبط است، درحالی‌که منشأ کد منبع آن ایرانی یا دارک وب است. چنین یافته‌هایی نشان می‌دهد که بلو لاکر، که دارای یک بار داده است که امکان دور زدن سیستم امنیتی، افزایش امتیاز و پایداری را فراهم می‌کند، شبیه به گروه‌های باج‌افزاری بلک باستا (Black Basta) و کونتی (Conti) است.
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.