about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بحرین در ماه نوامبر امسال میزبان سومین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی امنیت سایبری عرب خواهد بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سومین دوره کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی امنیت سایبری عرب (AICS 2025) از ۵ تا ۶ نوامبر امسال در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های بین‌المللی بحرین برگزار خواهد شد. این خبر طی یک کنفرانس مطبوعاتی با حمایت سلمان بن حمد آل خلیفه (Salman bin Hamad Al Khalifa)، ولیعهد، معاون فرمانده کل نیروهای مسلح و نخست وزیر، اعلام شد.

این رویداد که توسط شرکت پیشرو رویدادهای فالیات سازماندهی شده است، توسط مرکز ملی امنیت سایبری (NCSC) با همکاری «DEF CON»، یکی از مشهورترین کنفرانس‌های جهانی امنیت سایبری در جهان، میزبانی می‌شود.

شیخ سلمان بن محمد آل خلیفه، مدیرعامل مرکز ملی امنیت سایبری بحرین، در سخنرانی خود در کنفرانس مطبوعاتی، از میزبانی برای سومین بار ابراز افتخار و خاطرنشان کرد که حمایت سلطنتی از این رویداد، نشان دهنده تعهد قوی بحرین برای تبدیل شدن به یک قطب جهانی امنیت سایبری است. وی تأکید کرد که همکاری امسال با DEF CON درهای جدیدی را برای تبادل دانش، مشارکت‌های بین‌المللی و نمایش فناوری‌های امنیتی پیشرفته برای مقابله با تهدیدات سایبری رو به افزایش باز می‌کند.

در این کنفرانس مطبوعاتی همچنین امضای دو توافق‌نامه بزرگ اتفاق افتاد؛ اول، همکاری بین مرکز ملی امنیت سایبری بحرین و DEF CON برای راه‌اندازی دهکده‌های تخصصی DEF CON برای اولین بار در منطقه، شامل مناطقی با تمرکز بر هوش مصنوعی، فضا، امنیت ابری، سیستم‌های صنعتی و آزمایشگاه‌های نمایشی تعاملی. این مناطق به دانشجویان، استارتاپ‌ها و محققان بستری منحصر به فرد برای نمایش نوآوری‌های خود و ارتباط با متخصصان جهانی ارائه می‌دهد.

دوم، یک توافق‌نامه همکاری با مؤسسه بانکداری و امور مالی بحرین (BIBF) برای ایجاد استعدادهای ملی در امنیت سایبری امضا شد. هدف از این همکاری راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی در طول این رویداد و افزایش توسعه مهارت برای متخصصان امنیت سایبری فعلی و آینده بحرین است.

علاوه بر این، رویداد فوق آغاز رسمی DEFCON GROUP BAHRAIN را رقم خواهد زد، یک جامعه محلی که متخصصان امنیت سایبری، دانشجویان و علاقه‌مندان را برای بحث و تبادل بهترین شیوه‌ها در ایمنی دیجیتال و تاب‌آوری سایبری گرد هم می‌آورد. انتظار می‌رود کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی امنیت سایبری عرب در سال 2025 بیش از 10 هزار شرکت‌کننده از 50 کشور جهان را به خود جذب کند و بیش از 100 سخنران و متخصص در آن شرکت کنند. این برنامه شامل جلسات تعاملی، نمایشگاه‌های فناوری جهانی، مسیرهای توانمندسازی جوانان، کارگاه‌های آموزشی و مسابقاتی مانند چالش پرانرژی فتح پرچم (CTF) برای برجسته کردن استعدادهای امنیت سایبری محلی و بین‌المللی است.

کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی امنیت سایبری عرب در سال 2025 با ترکیبی از نوآوری جهانی و همکاری منطقه‌ای، قصد دارد جایگاه بحرین را به عنوان رهبر امنیت سایبری و محرک اصلی تحول دیجیتال ایمن در سراسر منطقه تقویت کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.