about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بر اساس گزارش شرکت سکیوریتی اسکورکارد (SecurityScorecard)، مهاجمان از یک بات‌نت متشکل از ۱۳۰ هزار دستگاه آلوده برای اجرای حملات گسترده "password spraying" علیه تنظیمات مایکروسافت365  که هنوز از ورودهای غیرتعاملی (non-interactive sign-ins) با احراز هویت پایه (Basic Authentication) استفاده می‌کنند، بهره می‌برند.

ورودهای غیرتعاملی زمانی اتفاق می‌افتند که کاربر به‌طور خودکار به سرویس‌هایی متصل می‌شود که قبلاً با ذخیره شدن اطلاعات ورود، احراز هویت شده‌اند.

در برخی از محیط‌های مایکروسافت 365، این نوع ورودها با استفاده از احراز هویت پایه (یعنی فقط یک نام کاربری و رمز عبور ذخیره‌شده) انجام می‌شوند.

این همان نقطه‌ای است که بات‌نت وارد عمل می‌شود.

این بدافزار، اطلاعات ورود سرقت‌شده از منابع دیگر را در مقیاس بالا علیه سیستم‌های آسیب‌پذیر مایکروسافت 365 امتحان می‌کند تا به حساب‌ها نفوذ کند.

مایکروسافت در تلاش است تا قابلیت احراز هویت پایه را برای فناوری‌های مختلف حذف کند، اما این قابلیت هنوز برای استاندارد SMTP ایمیل تا سپتامبر سال جاری فعال خواهد بود.

به گفته سکیوریتی اسکورکارد، این تکنیک به مهاجمان اجازه می‌دهد تا  مکانیزم‌های احراز هویت مدرن را دور بزنند، از سیاست‌های احراز هویت چندعاملی فرار کنند و  یک نقطه کور امنیتی جدی برای تیم‌های امنیتی ایجاد کنند.

محققان از تیم‌های امنیتی خواسته‌اند که به گزارش‌های ورود غیرتعاملی (non-interactive sign-in logs) که معمولاً نادیده گرفته می‌شوند، توجه ویژه‌ای داشته باشند.

در صورت شناسایی فعالیت مشکوک، مدیران باید فوراً اطلاعات ورود حساب‌های سازمانی را تغییر دهند.

این گزارش حمله را به گروه‌های مرتبط با چین نسبت می‌دهد، زیرا فعالیت‌هایی مرتبط با سرویس‌های ابری مستقر در چین مشاهده شده است.

با این حال، بررسی‌های بیشتر برای تعیین عامل دقیق حمله همچنان ادامه دارد.

 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.