about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شاخه جرایم سایبری آژانس تحقیقات فدرال 8363 سیم‌کارت خارجی غیرقانونی را بازیابی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شاخه جرایم سایبری آژانس تحقیقات فدرال (FIA)، 8363 سیم‌کارت خارجی غیرقانونی را در سراسر کشور کشف کرد.

وقارود دین سید (Waqarud Din Syed)، مدیرکل شاخه جرایم سایبری آژانس تحقیقات فدرال، در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که این آژانس اقداماتی را علیه فروشندگان دخیل در فروش غیرقانونی سیم‌کارت‌های فعال بین‌المللی آغاز کرده است. این اقدامات بخشی از تلاش مستمر برای مبارزه با فعالیت‌های مخابراتی تقلبی و تضمین امنیت ملی است.

وی عنوان کرد که این اداره در مناطق مختلف از جمله فیصل‌آباد، لاهور، کراچی، پیشاور و سایر شهرها عملیات‌های ضربتی انجام داده و 44 متهم را دستگیر کرده است.

سید با بیان اینکه بیشتر سیم‌کارت‌های خارجی غیرقانونی کشف‌شده توسط جرایم سایبری متعلق به انگلیس است، اظهار داشت که این سیم‌کارت‌ها در بازار موجود است.

بخش جرایم سایبری آژانس تحقیقات فدرال گفت که عمده استفاده از سیم‌کارت‌های غیرقانونی در موارد آزار و اذیت زنان و کودکان و تروریسم بوده است. او توضیح داد:

«آژانس سرکوب بزرگی را علیه کسانی که در آوردن این سیم‌کارت‌ها از خارج از کشور دست داشتند و کسانی که از آن استفاده می‌کردند، آغاز کرده است. استفاده غیرقانونی از سیم‌کارت‌های خارجی جرم است و براساس قوانین جرایم سایبری با افرادی که در این جرم دخیل هستند برخورد خواهد شد.»

وی تصریح کرد که شرکت‌های مختلف رسانه‌های اجتماعی از داده‌های سیم‌کارت‌های خارجی مورد استفاده در پاکستان محافظت می‌کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.