about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

خانمی تقریبا نابینا برای نخستین بار در بریتانیا تحت نوع جدیدی از عمل جراحی با هوش مصنوعی قرار گرفته و اکنون بینایی‌اش بهتر از دید عادی یا به‌اصطلاح ۲۰/۲۰ است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از تلگراف، پاتریسیا گونسالوس ۳۱ ساله از پرتغال اولین بیماری بود که در کلینیکی خصوصی در لندن تحت این نوع جدید جراحی لیزیک قرار گرفت.

گونسالوس که به‌تازگی مدرک کارشناسی ارشدش را از دانشگاه آکسفورد گرفته است، دچار آستیگماتیسم و نزدیک‌بینی شدید بود و بدون عینک از لحاظ قانونی نابینا محسوب می‌شد.

در این روش، چشم‌های او اسکن شدند و نسخه‌ای دیجیتال از کره چشمش ایجاد شد. سپس، یک برنامه هوش مصنوعی این نسخه دیجیتال را آزمایش کرد تا روش درمانی خاص برای رفع مشکل بینایی گونسالوس طراحی شود و بعد، یک جراح این عمل را انجام داد.

این عمل ۶۵۰۰ پوند هزینه داشت و اکنون دید او ۱۶/۲۰ است. معیار استاندارد بینایی ۲۰/۲۰ است و به‌عنوان وضوح طبیعی دید در فاصله ۲۰ فوتی در نظر گرفته می‌شود. به این ترتیب، دید گونسالوس پس از این عمل از افراد معمولی بهتر است.

به گفته جراح، بهترین دید او پیش از عمل ضعیف‌تر از ۲۰۰/۲۰ بود، به این معنی که آنچه افراد معمولی در فاصله ۲۰۰ فوتی می‌دیدند او در فاصله ۲۰ فوتی می‌دید.

فناوری دیجیتال آیوتار (Eyevatar) حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد تا چشم را اسکن و داده‌ها را جمع‌آوری کند و بعد، رایانه حدود ۲۰۰۰ پرتو لیزری گوناگون را شبیه‌سازی می‌کند تا مشخص شود کدام بهترین نتیجه را روی دید خواهد داشت.

این فناوری پیش‌تر در چین و استرالیا استفاده شده بود و اکنون، در بریتانیا نیز در دسترس است.

داده‌های آزمایش بالینی این فناوری روی ۲۰۰ نفر سال گذشته منتشر شد و نشان داد که تمام چشم‌های عمل‌شده ظرف سه ماه دید بهتر از ۲۰/۲۰ داشتند.

یک مورد از هر ۱۲ عمل به دید ۱۰/۲۰ منجر شده است که «حد نهایی برای چشم انسان» محسوب می‌شود و دو برابر بهتر از دید معمولی است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.

سرمایه‌گذاری
1405/04/21 - 16:17- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری کانادا در استخراج معدن با هوش مصنوعی

کانادا پروژه‌های نوآوری در استخراج معدن با هوش مصنوعی را تأمین مالی خواهد کرد.

استقرار
1405/04/21 - 15:25- آمریکا

استقرار حسگرهای امنیت سایبری دولت کانادا در شمال این کشور

دولت کانادا اعلام کرده است که مرکز امنیت ارتباطات کانادا اکنون حسگرهای امنیت سایبری خود را در شبکه‌های فناوری اطلاعات دولت‌های مناطق شمالی این کشور به کار گرفته تا فعالیت‌های مخرب هکرها و دولت‌های خارجی را شناسایی و متوقف کند.