about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یک مقام دولتی رژیم صهیونیستی در لاس‌وگاس به جرم فریب و انجام جرایم اینترنتی علیه کودکان دستگیر شد.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان؛ بنا به گزارش‌ها، یک مقام امنیت سایبری رژیم صهیونیستی اخیراً توسط پلیس لاس وگاس و سایر مقامات نوادا دستگیر شد که در حال انجام تحقیقات مخفیانه با هدف شناسایی کاربران آنلاینی بودند که به دنبال طعمه‌های جنسی درخصوص کودکان بودند.

اداره پلیس لاس وگاس در بیانیه‌ای اعلام کرد که تام آرتیوم الکساندروویچ (Tom Artiom Alexandrovich)، ۳۸ ساله، به همراه چندین مظنون دیگر که در طول عملیات دو هفته‌ای دستگیر شدند، با اتهامات سنگین فریب یک کودک با کامپیوتر برای عمل جنسی روبرو است. ظاهراً او از آن زمان از بازداشت آزاد شده و به سرزمین‌های اشغالی بازگشته است.

همانطور که اولین بار توسط سایت خبری «Mediaite» گزارش شد، یک اسکرین‌شات عمومی منتشر شده از صفحه الکساندروویچ در پلتفرم شبکه حرفه‌ای لینکدین، او را به عنوان مدیر اجرایی اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی، آژانس دولتی تحت نظارت دفتر بنیامین نتانیاهو توصیف کرده است. سایر اطلاعات آنلاین نیز همین سمت را به الکساندروویچ نسبت می‌دهند.

تصویری که اولین بار توسط این سایت خبری گزارش شد، پستی را با نام الکساندروویچ نشان داد که به حضور او در لاس وگاس در اوایل ماه اوت امسال برای جلسات توجیهی کلاه سیاه، نشست سالانه متخصصان امنیت سایبری، اشاره داشت. الکساندروویچ در بخشی از پست همراه نوشت:

«دو چیز که نمی‌توانید در کنفرانس بلک‌هت ۲۰۲۵ از آنها فرار کنید: هیاهوی بی‌وقفه هوش مصنوعی مولد و صدای عبری در هر راهرو.»

این پست با اشاره به مخفف مدل‌های زبانی بزرگ و اشاره به یکی از بزرگ‌ترین شهرهای اراضی اشغالی، ادامه داد:

«نکته کلیدی؟ آینده امنیت سایبری به صورت کد نوشته می‌شود و به نظر می‌رسد بخش قابل توجهی از آن در تل‌آویو نوشته شده و توسط مدل‌های زبانی بزرگ پشتیبانی می‌شود. زمان هیجان‌انگیزی برای حضور در این عرصه است!»

آن صفحه لینکدین با نام الکساندروویچ از آن زمان حذف شده است.

خبرگزاری اسرائیلی «Ynet» در این خصوص عنوان کرد که ایالات متحده یک کارمند اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی را در حالی برای بازجویی بازداشت کرده که نماینده این رژیم در یک کنفرانس حرفه‌ای بوده است. آن کارمند سپس به هتل خود بازگشت و دو روز بعد به اراضی اشغالی پرواز کرد.

وای‌نت بدون ذکر نام الکساندروویچ یا اشاره به اینکه او در ارتباط با اتهام جنایی دستگیر شده که توسط مقامات اجرای قانون نوادا علیه او مطرح شده بود، گزارش داد:

«مقامات اسرائیلی این حادثه را کم‌اهمیت جلوه دادند و گفتند که هیچ پیامد سیاسی ندارد و به سرعت حل و فصل شده است. دلایل بازجویی هنوز مشخص نیست، اما ممکن است مربوط به رفتار کارمند باشد.»

Mediaite اظهار داشت که دفتر نتانیاهو بیانیه‌ای صادر و دستگیری کارمند مورد نظر را تکذیب کرده است.

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد:

«یک کارمند دولتی که برای امور حرفه‌ای به ایالات متحده سفر کرده بود، در طول اقامتش توسط مقامات آمریکایی مورد بازجویی قرار گرفت. این کارمند که ویزای دیپلماتیک ندارد، دستگیر و طبق برنامه به اسرائیل بازگردانده نشد.»

گروه ویژه جرایم اینترنتی علیه کودکان نوادا، عملیاتی را هدایت کرد که منجر به دستگیری الکساندروویچ و 7 مرد دیگر در شهر هندرسون، نزدیک لاس وگاس، شد. در بیانیه اداره پلیس کلانشهر لاس وگاس که در کنار مقامات اجرای قانون محلی، ایالتی و فدرال در این عملیات شرکت داشت، آمده است که هر 8 مظنون پس از دستگیری به زندان منتقل شدند. طبق قانون نوادا، فریب دادن یک کودک با کامپیوتر برای عمل جنسی می‌تواند بین یک تا 10 سال زندان داشته باشد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد