about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دو مرد چینی به اتهام قاچاق تراشه‌های انویدیا به چین توسط آمریکا بازداشت شده‌اند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد که دو مرد چینی به اتهام قاچاق تراشه‌های انویدیا (H100  ) و (H200) به چین بازداشت شده‌اند. 

این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به انویدیا چراغ‌سبز نشان داده تا تراشه‌های (H200) خود را به پکن صادر کند.

به گفته وزارت دادگستری، دادستان‌ها ادعا می‌کنند که فانیو گونگ، ۴۳ساله، شهروند چینی ساکن نیویورک و بنلین یوان، ۵۸ساله، شهروند کانادایی اهل چین، به طور مستقل با کارمندان یک شرکت لجستیک مستقر در هنگ‌کنگ و یک شرکت فناوری هوش مصنوعی مستقر در چین برای دورزدن کنترل‌های صادراتی ایالات متحده تبانی کرده‌اند.

در اسناد دادگاه، دادستان‌ها گفتند که گونگ و همدستان او تراشه‌های انویدیا را از طریق خریداران و واسطه‌های غیرواقعی به دست آورده و به‌دروغ ادعا کرده‌اند که این کالاها برای مشتریان آمریکایی یا مشتریانی در کشورهای ثالث مانند تایوان و تایلند است.

طبق شکایت کیفری، تراشه‌ها به چندین انبار در ایالات متحده ارسال شده‌اند، جایی که افراد برچسب‌های انویدیا را برداشته و برچسب‌هایی با نام شرکتی که دادستان‌ها معتقدند یک شرکت جعلی است، الصاق کرده‌اند. طبق این شکایت، تراشه‌ها سپس برای صادرات آماده شده‌اند.

در شکایتی جداگانه، دادستان‌ها گفتند که یوان به استخدام و سازماندهی افرادی برای بازرسی تراشه‌های دارای برچسب اشتباه از طرف شرکت لجستیک هنگ‌کنگی کمک کرده است.

ظاهراً یوان موافقت کرده است که بازرسان را هدایت کند تا نگویند مقصد کالاها چین بوده است. او همچنین مذاکراتی را برای ایجاد داستانی که شرکتش بتواند از آن برای آزادسازی تراشه‌ها و سایر تجهیزات پس از توقیف توسط مقامات فدرال استفاده کند، هدایت کرده است.

طبق اسناد دادگاه، دادستان‌ها تخمین می‌زنند که این طرح حداقل از نوامبر 2023 در حال اجرا بوده است.

سخنگوی سفارت چین در واشنگتن گفت: 

دولت چین از شهروندان چینی در خارج از کشور می‌خواهد که به‌شدت از قوانین و مقررات محلی پیروی کنند، درعین‌حال از نظر قانونی از حقوق و منافع مشروع شهروندان چینی در خارج از کشور نیز محافظت می‌کند.

به گفته وزارت دادگستری، مرد دیگری به نام آلن هائو هسو، ۴۳ساله و شرکتش در ماه اکتبر به جرم قاچاق و فعالیت‌های صادراتی غیرقانونی به‌عنوان بخشی از این طرح اعتراف کردند.

این وزارتخانه اعلام کرد که هسو و شرکتش بیش از ۵۰ میلیون دلار از چین برای تأمین مالی این عملیات که حداقل ۱۶۰ میلیون دلار تراشه‌های انویدیا با کنترل صادرات را صادر و تلاش برای صادرات آنها را انجام داده بود، دریافت کردند.

نیکلاس جی. گنجی، دادستان ایالات متحده در ناحیه جنوبی تگزاس طی بیانیه‌ای گفت:

 عملیات دروازه‌بان، یک شبکه قاچاق پیچیده را افشا کرده است که با انتقال فناوری هوش مصنوعی پیشرفته به کسانی که از آن علیه منافع آمریکا استفاده می‌کنند، امنیت کشور ما را تهدید می‌کند.

سخنگوی انویدیا با بیان اینکه فروش محصولات نسل قدیمی‌تر در بازار ثانویه منوط به امنیت و بررسی دقیق است، گفت: 

درحالی‌که میلیون‌ها پردازنده گرافیکی کنترل‌شده در مشاغل، خانه‌ها و مدارس در حال استفاده هستند، ما به همکاری با دولت و مشتریان خود ادامه خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم که قاچاق رخ نمی‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.