about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

به گفته کارشناسان، آژانس فضایی ژاپن از سال گذشته مورد حملات سایبری زنجیره‌ای قرار گرفته، اما اطلاعات حساس تحت تأثیر قرار نگرفته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس فضایی ژاپن (JAXA) پس از گزارش یک حادثه سایبری در سال گذشته، مورد حمله یک سری حملات سایبری قرار گرفت.

یوشیماسا هایاشی (Yoshimasa Hayashi)، دبیر ارشد کابینه ژاپن در یک کنفرانس مطبوعاتی اذعان کرد که هکرهای خارج از ژاپن از سال گذشته چندین بار به آژانس فضایی حمله کرده‌اند. وی مدعی شد که اطلاعات حساس مربوط به موشک‌ها و ماهواره‌ها تحت تأثیر این هک‌ها قرار نگرفته است.

به گفته هایاشی، مقامات امنیتی کشور در حال انجام تحقیقات گسترده در مورد حملات هستند و اقدامات پیشگیرانه را برای محافظت از شبکه‌های آژانس در برابر نفوذهای آینده انجام خواهند داد. بخشی از شبکه آسیب دیده آژانس فضایی ژاپن در جریان تحقیقات بسته شد.

وی افزود که تأمین امنیت فضای سایبری در حال پیچیده‌تر شدن است و دولت برای تقویت حمایت‌ها در این زمینه تلاش خواهد کرد.

آژانس فضایی ژاپن مسئول توسعه و پرتاب ماهواره‎ها به مدار است و همچنین در مأموریت‌های پیشرفته‌ای مانند اکتشاف سیارک‌ها و اکتشاف بالقوه انسان در ماه شرکت دارد.

این آژانس از سال 2016 زمانی که در میان 200 شرکت و مؤسسه تحقیقاتی ژاپنی قرار داشت، که گفته می‌شود توسط هکرهای نظامی چینی هدف قرار گرفتند، متحمل چندین حادثه سایبری شده است.

آژانس در آن زمان گفت که هکرهای ناشناس سرور شبکه را هدف قرار دادند اما نتوانستند به اطلاعاتی دست یابند که به ویژه برای عملیات موشک‌ها و ماهواره‌ها اهمیت دارد.

منابعی در وزارت علوم و آژانس فضایی ژاپن عنوان کردند که در آخرین حملات، هکرها یک سرور آژانس فضایی ژاپن را هدف قرار دادند تا به عملیات‌های عمومی تجاری آژانس دسترسی پیدا کنند. این ممکن است منجر به نقض ارتباطات بین آژانس و سازمان‌های خارجی که با آنها قراردادهای محرمانه دارند، مانند تویوتا، منجر شده باشد.

شبکه «NHK» به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که اطلاعات شخصی کارکنان آژانس فضایی ژاپن ممکن است در طول حملات از سرورهای آن به بیرون درز کرده باشد. این آژانس اعلام کرد که تحقیقات در مورد داده‌هایی که ممکن است به خطر افتاده باشند اما به دلیل نگرانی‌های امنیتی از ارائه جزئیات خودداری کرده، هنوز در جریان است.

آژانس فضایی ژاپن هنوز در این خصوص اظهار نظری نکرده است.

در ماه فوریه امسال، کازوتاکا ناکامیزو (Kazutaka Nakamizo)، مقام سایبری ژاپن، گفت که این کشور با تهدیدات سایبری فزاینده‌ای علیه زیرساخت‌های حیاتی خود، به‌ویژه از سوی چین مواجه است. ناکامیزو مشخص نکرد که کدام حملات به پکن مرتبط است.

ماه اوت سال گذشته، هکرهای چینی مظنون به نقض آژانس امنیت سایبری ژاپن را شدند و ظاهراً به طور بالقوه به داده‌های حساس دسترسی پیدا کردند. طبق گزارش رسانه‌ها، چین همچنین پشت حادثه دیگری بود که سال گذشته بندر ناگویا در ژاپن را تحت تأثیر قرار داده است.

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.