about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

تایلند برای مبارزه با کلاهبرداری سایبری، لینک‌های دولتی را در پیامک و ایمیل ممنوع کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت تایلند در حال برداشتن گام‌های اساسی برای جلوگیری از گسترش کلاهبرداری‌های آنلاین است و ارسال پیامک یا ایمیل حاوی لینک‌های جاسازی‌شده را برای همه سازمان‌های دولتی ممنوع کرد.

این دستورالعمل توسط کابینه تصویب و به‌وسیله چایچانوک چیدچوب (Chaichanok Chidchob)، وزیر اقتصاد و جامعه دیجیتال، اعلام شد و هدف آن دشوارتر کردن سوءاستفاده کلاهبرداران از یک فرصت بزرگ کلاهبرداری است.

اکنون از شهروندان خواسته شده تا هرگونه پیامک یا ایمیل رسمی حاوی لینک را مشکوک تلقی کنند و آن را گزارش دهند.

چایچانوک گفت:

ظ«وزارت امور خارجه این اقدام کنترلی را اعمال کرده، زیرا این کانال هنوز به شدت توسط کلاهبرداران برای فریب مردم مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد. هدف این است که مردم به اتفاق آرا درک کنند که سازمان‌های دولتی هیچ لینکی را از طریق پیامک یا ایمیل ارسال نمی‌کنند و هرگونه پیام از این دست باید به عنوان جعل هویت مجرمانه تلقی شود.»

مقامات تایلندی عنوان کردند که این اقدام برای کنترل منبع کلاهبرداری طراحی شده، به ویژه که کلاهبرداران به طور مداوم شهروندان را با لینک‌های حاوی بدافزار هدف قرار می‌دهند. این ممنوعیت در تمام سازمان‌های رسمی دولتی اعمال می‌شود و اقدامات قبلی، مانند ممنوعیتی که توسط بانک تایلند در ژوئیه ۲۰۲۵ اعمال شد و مؤسسات مالی را از ارسال پیامک‌های حاوی لینک منع می‌کرد، را گسترش می‌دهد.

در عوض، سازمان تنظیم مقررات مخابرات تایلند (NBTC) در ماه اوت سال جاری قوانین مربوط به پیامک‌های انبوه را سختگیرانه‌تر و اپراتورهای مخابراتی را ملزم به تأیید صحت لینک‌ها قبل از ارسال و محدود کردن پیامک‌های خودکار به افرادی کرد که از شناسه‌های فرستنده ثبت‌شده استفاده می‌کنند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد