about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

ایلان ماسک تیک تاک را می‌خرد

طبق گزارشی جدید مقامات چینی مشغول مذاکرات اولیه برای واگذاری احتمالی کسب وکار تیک تاک به ایلان ماسک هستند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ به نقل از رویترز، این درحالی است که براساس رای دادگاه عالی آمریکا تیک تاک تا ۱۹ ژانویه فرصت دارد کسب وکارش در آمریکا را واگذار کند در غیر این صورت در این کشور ممنوع خواهد شد.

البته به گفته منابع آگاه مقامات چین ترجیح می دهند تیک تاک تحت کنترل بایت دنس (شرکت مادر) خود باقی بماند.

طبق گزارش بلومبرگ کسب وکار تیک تاک درآمریکا باید از طریق فرایندی رقابتی یا با هماهنگی دولت فروخته شود. این امر نشان می دهد درآینده بایت دنس تنها کنترل کننده این اپ اشتراک گذاری ویدئو کوتاه نخواهد بود.

به گفته اعضای کنگره آمریکا، دولت چین سهم قابل توجهی از بایت دنس را دارد که قدرت زیادی برای اعمال نفوذ در تیک تاک به آن می دهد.

براساس یک سناریو ، پلتفرم ایکس (متعلق به ایلان ماسک) کنترل تیک تاک را برعهده می گیردو در اداره کسب وکار آن همکاری می کند.

اما سخنگوی تیک تاک در واکنش به این گزارش گفت: نمی توان انتظار داشت ما درباره گزارش های کاملا تخیلی اظهار نظر کنیم.

از سوی دیگر هنوز مشخص نیست بایت دنس تا چه میزان از این مذاکرات آگاهی دارد یا ماسک و تیک تاک تا چه حد درچنین مذاکراتی دخیل هستند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.