about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ایلان ماسک تحریم نمی‌شود

قاضی آمریکایی، پیشنهاد بورس و اوراق بهادار آمریکا مبنی بر تحریم ایلان ماسک را رد کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، یک قاضی فدرال، درخواست کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده آمریکا مبنی بر تحریم ایلان ماسک را رد کرد. زیرا ایلان ماسک برای شهادت در دادگاه درباره تحقیق مربوط به خرید ایکس (توییتر) حاضر نشد.

کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده آمریکا اعلام کرد این تحریم‌ها در حقیقت برای صدور دستوری است که نشان دهد به چه دلیل ماسک که تا ۳ ساعت قبل از برگزاری دادگاه اعلان نکرده بود در آنجا حاضر نمی‌شود، به عنوان توهین مدنی بازداشت نشده است.

ژاکلین اسکات کورلی، قاضی منطقه‌ای ایالات متحده در سان فرانسیسکو، پس از شهادت ایلان ماسک در دادگاه در تاریخ سوم اکتبر و موافقت با پرداخت 2923 دلار از هزینه‌های سفر، اعلام کرد که تحریم‌ها به خاطر غیبت ماسک در ۱۰ سپتامبر غیرضروری هستند.

قاضی کورلی گفت:

 از آنجایی که شرایط کنونی مانع از هرگونه آرامش قابل توجهی می‌شود که دادگاه می‌تواند اعطا کند، درخواست بورس و اوراق بهادار قابل بحث است.

بورس و اوراق بهادار ایالات متحده آمریکا به دنبال اعلامیه‌ای بود مبنی بر اینکه ماسک حکم دادگاه 31 می را برای ارائه شهادت نقض کرده است.

 ماسک گفت:

 با شهادت دادن در 3 اکتبر از دستور دادگاه پیروی کرده‌ام.

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در حال بررسی قانونی بودن خرید سهام توییتر توسط ایلان ماسک قبل از خرید این پلتفرم می‌باشد.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/13 - 07:29- جرم سایبری

حمله هکری به گوشی‌های آیفون در ۱۰۰ کشور

اپل برای قربانیان حملات هکری به گوشی‌های آیفون در ۱۰۰ کشور جهان پیام‌های هشدار ارسال کرده است.

متهم
1404/02/13 - 07:27- اروپا

متهم شدن روسیه به حمله علیه آذربایجان در ماه فوریه گذشته

نماینده مجلس آذربایجان، روسیه را مسئول حمله سایبری ماه فوریه گذشته معرفی کرد.

پیش
1404/02/13 - 07:19- هوش مصنوعي

پیش نویس طرح ملی هوش مصنوعی در مجلس تدوین شده است

رئیس فراکسیون هوش مصنوعی گفت: پیش‌نویس طرح ملی هوش مصنوعی در کمیسیون صنایع تهیه شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.